Ο Κόντε τον οδηγεί στην Ευρώπη

Χάρις σε γκολ του Κόντε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Κέρκυρα και πλησίασε ξανά την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Ο Ισπανός επιθετικός σκοράρει διαρκώς στα τελευταία ματς και πλέον μετράει 11 τέρματα στη φετινή Super League.

Με τη νίκη του επί της Κέρκυρας ο ΠΑΣ έφτασε τους 31 βαθμούς και παρότι βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, απέχει μόλις δύο βαθμούς από την 5η της κατάταξης ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας των Ιωαννίνων στο πρωτάθλημα μετά το 1-0 επί του Πανιωνίου στις 18/1.

Κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις

Το παιχνίδι στους “Ζωσιμάδες” στοίχημα πως ήταν κακό και είχε ελάχιστες φάσεις. Σε μία από αυτές ο Κόντε πήγε να περάσει τον Ντιμιτρόφσκι και ο παίκτης της Κέρκυρας βρήκε την μπάλα με το χέρι εντός της περιοχής. Ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και ο Ισπανός το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 1-0 στο 18ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλη μεγάλη φάση μπροστά στις δύο εστίες, ενώ παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στην επανάληψη, με τους Γιαννιώτες να κρατούν εύκολα το υπέρ τους σκορ και να χάνουν ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Γιάννης Πετράκης: “Σπουδαία νίκη”

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη της ομάδας του επί της Κέρκυρας, τονίζοντας πως η τελευταία είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το αποτέλεσμα και ανέφερε για τον αγώνα πως η ομάδα του έκανε καλή διαχείριση στο προβάδισμά της και απειλήθηκε ελάχιστα από τον αντίπαλό της.

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας στη σεζόν, ο προπονητής του ΠΑΣ ανέφερε πως ο ίδιος και οι παίκτες του δεν κοιτούν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων και το μόνο που ζήτησε ήταν να είναι 100% συγκεντρωμένοι οι ποδοσφαιριστές σε κάθε ματς που ακολουθεί.

Στο τέλος των δηλώσεων του ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε πως η ομάδα του ξεκίνησε τις υποχρεώσεις τις στις 15 Ιουνίου του 2016 και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο γυμναστή της για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Αφήστε μια απάντηση