Με δύο απουσίες ταξίδεψε στην Τρίπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Για την 25η αγωνιστική της Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, σε έναν αγώνα που θα λάβει χώρα την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, στις 17:15. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει ξεμείνει από στόχους, αφού βρίσκεται στο -7 από την 5η θέση της βαθμολογίας και θεωρείται απίθανο να προλάβει τα play offs. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη σε μία δύσκολη έδρα και να κερδίσουν θέσεις στην κατάταξη.

Ο Γιάννης Πετράκης δε θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τους Σκόνδρα και Βιδάλ. Ο πρώτος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και αποκλείστηκε από την αποστολή, ενώ ο δεύτερος έμεινε επίσης εκτός αφού κρίθηκε ανέτοιμος.

Από την άλλη πλευρά, στην αποστολή είναι κανονικά ο Περιστερίδης, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο Γιάννης Πετράκης ταλαιπωρήθηκε από ίωση την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά την ξεπέρασε και επέστρεψε στις υποχρεώσεις του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει βατό πρόγραμμα στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές και μπορεί να πάρει αρκετούς βαθμούς και να αναρριχηθεί στη κατάταξη. Για να γίνει αυτό, βέβαια, η ομάδα των Ιωαννίνων στοίχημα πως θα πρέπει να δείξει πάλι τον καλό της εαυτό.

Δοκιμή παικτών στην προπόνηση της Πέμπτης

Στην προπόνηση της προηγούμενης Πέμπτης ο Γιάννης Πετράκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα U20 του ΠΑΣ, αλλά και έναν Αφρικανό μέσο. Ο τελευταίος συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΣ το τελευταίο διάστημα και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την ομάδα της Ηπείρου.

Από την άλλη, δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας U20 του ΠΑΣ, δοκιμάζονται επίσης από τον Γιάννη Πετράκη και μπορεί να πάρουν… προαγωγή, αν ο Έλληνας τεχνικός πειστεί για τις ικανότητές τους. Πρόκειται για τους Τσιέπα και Σιουκουλάνι, οι οποίοι αυτό το διάστημα προπονούνται με την αντρική ομάδα του ΠΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση