Ισοπαλία για τον ΠΑΣ στην Τρίπολη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε μέσα στην Τρίπολη, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς (σ.σ. 1-1). Στο 27ο λεπτό του αγώνα ο Ζάιρο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το τέρμα του δεν έφτανε για να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του. Ο Αστέρας, ο οποίος καιγόταν για βαθμούς στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, ισοφάρισε με τον Μανιά στο 70ο λεπτό και έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Πλούσιο σε φάσεις ημίχρονο

Το παιχνίδι στην Τρίπολη είχε πολλές φάσεις και αμφότερες οι ομάδες θα στοιχημάτιζε κανείς πως μπορούσαν να βάλουν γκολ από το πρώτο λεπτό. Ο ΠΑΣ τελικά το βρήκε στο 27ο λεπτό, όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια του Κόντε ο Ζάριο έγινε αποδέκτης της μπάλας και σημείωσε το 1-0. Ο Αστέρας, από την άλλη, έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Μανιά στο 70ο λεπτό και χάρις σε αυτό το τέρμα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΣ απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την 5η θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά δεν έχει να διεκδικήσει κάποιο στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γιάννης Πετράκης: “Είχαμε καλή οργάνωση και δείξαμε καλή εικόνα”

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του έδειξε καλή εικόνα και είχε καλή οργάνωση στο ματς και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του. Για την εξέλιξη του αγώνα τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δε συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο 45λεπτο. Ο ίδιος τόνισε πως βάσει της εικόνας του αγώνα και της απόδοσης των δύο ομάδων η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε περάσει από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, ανέφερε πως η θέση που έχει η ομάδα της Αρκαδίας στη βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητες της και εύχεται ο Αστέρας να βρει γρήγορα το δρόμο του και να πάρει τη θέση που του αξίζει.

Αφήστε μια απάντηση