ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν έχει απαντήσει ακόμη ο Λίλα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας στον Αλβανό ποδοσφαιριστή Άντι Λίλα, αλλά ο τελευταίος δεν έχει απαντήσει ακόμη.

Ο Λίλα ζήτησε λίγο χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση του “Άγιαξ της Ηπείρου” και στοίχημα πως υπάρχει θετικό κλίμα, παρά το γεγονός πως δεν έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρόλα αυτά, ορισμένα Μέσα από την Αλβανία αναφέρουν πως ο Λίλα είναι στο στόχαστρο της Κουκέσι, η οποία είναι αυτή τη στιγμή πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της χώρας.

Τα ΜΜΕ της Αλβανίας μετέδωσαν πως αν η Κουκέσι καταφέρει να κατακτήσει τελικά τον τίτλο, τότε είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του διεθνούς μέσου.

Πάντως, στον ΠΑΣ δε φαίνεται να ανησυχούν για τον ποδοσφαιριστή, αφού η ομάδα της χώρας του είναι σχεδόν απίθανο να καταφέρει να του κάνει ίδια οικονομικά πρόταση. Συν τοις άλλοις, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να βρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, παρά το γεγονός πως ο Λίλα βρίσκονταν κοντά στην έξοδο από την ομάδα της Ηπείρου, ο ΠΑΣ του κατέθεσε τελικά πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ροτζέν Ιμπραχίμ θα δοκιμαστεί στον ΠΑΣ

Ο Ροτζέν Ιμπραχίμ αγωνίζεται στον Αστέρα Ρεθύμνου και τη φετινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος με 29 γκολ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα δοκιμαστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα και θα αποκτηθεί από την ομάδα αν αφήσει καλές εντυπώσεις.

Φυσικά, προς το παρόν ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ανακοινώσει ποιος θα είναι ο προπονητής της ομάδας τη νέα σεζόν, αλλά οι φήμες κάνουν λόγο πως θα υπάρξει τελική συμφωνία με τον Γιάννη Πετράκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Πετράκης κατάγεται από το Ρέθυμνο και ο Ιμπραχίμ αγωνίζεται σε τοπική ομάδα της πόλης. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, ο ίδιος ο Πετράκης να έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη δοκιμή του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Αφήστε μια απάντηση