Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα

Οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ Γιάννινα επέλεξαν και φέτος η προετοιμασία της ομάδας να διεξαχθεί στο Καρπενήσι. Στο συγκεκριμένο έδαφος διεξήχθη η προετοιμασία και την περσινή σεζόν και κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας οι Γιαννιώτες στοίχημα πως έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι.

Η ομάδα των Ιωαννίνων θα βρεθεί στο Καρπενήσι από τις 9 έως και τις 21 Ιουλίου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί πως σε εκείνο το διάστημα θα λάβουν χώρα και τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας.

Όπως έγινε γνωστό, εκτός από τον τόπο, ο ΠΑΣ Γιάννινα επέλεξε και τον ίδιο χώρο διαμονής της αποστολής. Έτσι, η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο Avaris.

Συνεχίζει στον ΠΑΣ ο Νιαρχάκος

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος είναι εδώ και πολλά χρόνια Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα και έχει διατελέσει σημαντικό έργο. Η συνεισφορά του έχει αναγνωριστεί από όλους μέσα στην ομάδα και για το λόγο αυτό ανακοινώθηκε η παραμονή του στο συγκεκριμένο πόστο και την επόμενη σεζόν.

Μετά το τέλος της σεζόν, οι πληροφορίες ήθελαν τον Δημήτρη Νιαρχάκο να τα έχει… σπάσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, αλλά οι δύο άνδρες βρήκαν τη χρυσή τομή και θα συνεχίσουν από κοινού την προσπάθειά τους για τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας που θα πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τη λύση του ζητήματος που είχε προκύψει, ο Δημήτρης Νιαρχάκος, σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, πρωτοστατεί στη δημιουργία του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Φυσικά, στο σχεδιασμό εμπλέκεται και ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΣ την επόμενη σεζόν.

Στις 26 Ιουνίου η πρώτη συγκέντρωση των παικτών

Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ήδη προγραμματίσει την πρώτη συγκέντρωση των παικτών, η οποία θα γίνει στις 26 Ιουνίου. Εκείνη την ημέρα οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν τις απαραίτητες εξετάσεις και στις 9 Ιουλίου θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αφήστε μια απάντηση