ΠΑΣ Γιάννινα: Οριστική συμφωνία με τον Γιάννη Πετράκη

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιάννης Πετράκης θα είναι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός είχε συνάντηση με τον Γιώργο Χριστοβασίλη το προηγούμενο Σάββατο και σε αυτή οριστικοποιήθηκε η τελική συμφωνία τους.

Ο Γιάννης Πετράκης θα γίνει, πλέον, ένας από τους μακροβιότερους προπονητές στον πάγκο του ΠΑΣ, αφού ο ίδιος ανέλαβε την συγκεκριμένη θέση τον Ιανουάριο του 2014. Έκτοτε έχει σημειώσει σημαντικό έργο και φυσικά κατάφερε να βγάλει την ομάδα στα ευρωπαϊκά Κύπελλα (σ.σ. Europa League) για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Πετράκη την ίδια ημέρα της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο”.

Φήμες για τον Μαμπουλού

Ο Κριστοφέρ Μαμπουλού είχε έρθει στον ΠΑΣ για να… αναστήσει την καριέρα του και εν μέρει τα κατάφερε, αφού στα πρώτα παιχνίδια του με τον “Άγιαξ της Ηπείρου” έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο. Παρόλα αυτά, η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη, ενώ ο παίκτης αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και ένα προσωπικό του θέμα.

Στον ΠΑΣ του συμπαραστάθηκαν σε όλα και χαρακτηριστικό είναι πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε και πήρε ένα μήνα άδεια προκειμένου να παρευρεθεί στη Γαλλία και να λύσει το προσωπικό του ζήτημα.

Μετά το τέλος της σεζόν, ο Μαμπουλού αποχώρησε εκ νέου από την Ελλάδα και όλοι τον περίμεναν να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Παρόλα αυτά, ο παίκτης δεν πήγε ποτέ στο Κονγκό και δεν ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπάρχει κάποια διαρροή για το μέλλον του Μαμπουλού, αλλά από τη Γαλλία αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στη χώρα και να αγωνιστεί σε μία εκ των Λανς και Νιόρ.

Πάντως, ο Μαμπουλού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στοίχημα πως το συγκεκριμένο θέμα θα έχει πολλά ακόμη επεισόδια.

Αφήστε μια απάντηση