Δύσκολα θα συνεχίσουν στον ΠΑΣ Γιάννινα οι Λίλα και Ακόστα

Ο Λίλα και ο Ακόστα είναι δύο από τους πιο παλιούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και έχουν μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Τα συμβόλαια των δύο παικτών ολοκληρώθηκαν στο τέλος της σεζόν και από την πλευρά της ομάδας της Ηπείρου υπήρξε επιθυμία ανανέωσης.

Ο Άντι Λίλα είναι ένας πολύπειρος αμυντικός χαφ και ο Γιάννης Πετράκης τον ήθελε και του χρόνου στην ομάδα του. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα άλλαξε στάση και ενώ διέρρεε πως ο Λίλα θα αποτελούσε παρελθόν, του έκανε επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου. Παρόλα αυτά, ο Αλβανός μέσος δεν έχει απαντήσει ακόμη και έτσι είναι πολύ πιθανόν οι δύο ομάδες να οδηγηθούν σε οριστικό… διαζύγιο.

Ο Αλβανός μέσος φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από την Κουκέσι, την πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας του, και για το λόγο αυτό δεν έχει απαντήσει θετικά στη πρόταση του ΠΑΣ. Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανόν το ενδιαφέρον της Κουκέσι να είναι παιχνίδι του μάνατζερ του, ούτως ώστε να πείσει τον ΠΑΣ να του καταθέσει μία καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ακόστα, ο τελευταίος δεν έχει επίσης απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου που του κατέθεσε η ομάδα της Ηπείρου. Ο Ακόστα, αν και βρίσκεται σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, θέλει να εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του και να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που του πρότεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν αποδεχτεί τις προτάσεις που τους έκανε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα και το πιθανότερο είναι να συνεχίσουν την καριέρα τους σε άλλες πολιτείες. Παρόλα αυτά, η επιθυμία του Γιάννη Πετράκη για παραμονή των δύο παικτών στοίχημα πως παίζει ρόλο στις διαπραγματεύσεις.

Ανακοίνωσε φιλικά επί ιταλικού εδάφους ο ΠΑΣ

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι από τις 9 μέχρι και τις 21 Ιουλίου και αμέσως μετά η ελληνική ομάδα θα μεταβεί στην Ιταλία για να δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.

Όπως ανακοινώθηκε, στις 2 Αυγούστου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Βιτσέντσα, ενώ στις 6 του ίδιου μήνα θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Σπαλ. Το τρίτο και τελευταίο φιλικό επί ιταλικού εδάφους θα είναι με την Κάρπι στις 9 Αυγούστου.

Αφήστε μια απάντηση