ΠΑΣ Γιάννινα: Χαμηλότερο μπάτζετ και πίστη στους “μικρούς”

Η επόμενη σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες. Η διοίκηση της ομάδας της Ηπείρου αποφάσισε να μειώσει λίγο το μπάτζετ και να δώσει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να εργαστεί με μικρότερους σε ηλικία παίκτες και στην ομάδα πιστεύουν πως μπορεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η αναμενόμενη μείωση του μπάτζετ αποδεικνύεται και από τις χαμηλότερες οικονομικά προτάσεις που κατέθεσε η ομάδα σε ποδοσφαιριστές όπως ο Λίλα και ο Ακόστα. Αμφότεροι είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσουν από τον ΠΑΣ, αφού αναζητούν ένα καλύτερο συμβόλαιο σε ομάδες του εξωτερικού.

Σεμπαστιάν Μινιέ: “Το ταλέντο του Μαμπουλού δε φτάνει”

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας του Κονγκό, Σεμπαστιάν Μινιέ, περίμενε τον Κριστοφέρ Μαμπουλού στην προετοιμασία για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα είναι εξαφανισμένος εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Μαμπουλού δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ομοσπονδιακού προπονητή και έτσι έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Ο ίδιος ο Σεμπαστιάν Μινιέ έκανε δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Μαμπουλού είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο ταλέντο και μεγάλες δυνατότητες, αλλά το ταλέντο δε φτάνει για να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Συν τοις άλλοις, ο εκλέκτορας της Εθνικής ομάδα του Κονγκό τόνισε πως πίστευε πως ο Μαμπουλού είχε αλλάξει τα τελευταία χρόνια, αλλά όλα δείχνουν πως κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωσή του.

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως ο Μαμπουλού είναι “δεμένος” με συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά στην ομάδα της Ηπείρου περιμένουν να έρθουν προτάσεις για να τον παραχωρήσουν. Εξάλλου, μετά το πρώτο μισό της τελευταίας σεζόν, ο παίκτης έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και δε βοήθησε καθόλου την ομάδα.

Ο τεχνικός του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Γιάννης Πετράκης, πίστευε πολύ στο ταλέντο του Κριστοφέρ Μαμπουλού, αλλά ο ποδοσφαιριστής απέδειξε ξανά πως μία ομάδα δεν μπορεί να βασίζεται πάνω του.

Το σίγουρο είναι πως για τον Μαμπουλού υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Γαλλίας, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα στοίχημα ότι δύσκολα θα τον παραχωρήσει χωρίς να λάβει οικονομικό αντάλλαγμα.

Αφήστε μια απάντηση