Πας Γιάννινα: Έπαιξε πάλι με τη Νέα Ζηλανδία ο Τζημόπουλος

Ο έμπειρος αμυντικός των Ιωαννίνων, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, αγωνίστηκε και αυτή τη φορά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νέας Ζηλανδίας. Η ομάδα της χώρας του αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι με ομάδα της Ιρλανδίας και συγκεκριμένα με την Καμπιντίλι.

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, στο οποίο η Νέα Ζηλανδία επικράτησε με το ευρύ 5-2.

Η Νέα Ζηλανδία συνεχίζει την προετοιμασία της για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που θα διεξαχθεί στη Ρωσία και στην προετοιμασία είναι κανονικά και ο Τζημόπουλος. Η Νέα Ζηλανδία θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη διοργάνωση τη διοργανώτρια χώρα, Ρωσία, την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία, καθώς και την πρωταθλήτρια ομάδα της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής, την Εθνική του Μεξικό.

Όλο και απομακρύνεται από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Άντι Λίλα

Ο 31χρονος μέσος τον Ιωαννίνων, Άντι Λίλα, φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Ιωαννίνων, καθώς δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση που του έχει γίνει για την ανανέωση του συμβολαίου του από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη. Αντ’ αυτού, ο μάνατζερ του παίκτη προτείνει τον πελάτη του σε άλλες ομάδες.

Όπως έχει γραφτεί σε ηλεκτρονικά Μέσα ενημέρωσης, ο 31χρονος μέσος προτάθηκε στην ομάδα του Παναθηναϊκού και μάλιστα οι “Πράσινοι” εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, ο Αλβανός αμυντικός μέσος φέρεται να έχει προταθεί και να του έχει γίνει ήδη κρούση από την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, Καμπάλα, η οποία έχει γίνει γνωστή στο ελληνικό κοινό από τις αναμετρήσεις της με ομάδες της Super League σε παιχνίδια του Europa League. Εκτός από την Καμπάλα, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λίλα έχει εκφράσει – εδώ και πολύ καιρό – και η αλβανική Κουκέσι.

Στον Ολυμπιακό ο Κούτρης

Ο αριστερός μπακ, Λεονάρντο Κούτρης, θα είναι παίχτης του Ολυμπιακού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Έπειτα από 1,5 χρόνο παρουσίας στα Γιάννενα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Κούτρης θεώρησε πως ήρθε η ώρα να πάει σε μεγαλύτερη ομάδα και ο πρόεδρος των Ιωαννίνων, κ. Χριστοβασίλης, δεν του στέρησε την επιθυμία του.

Αφήστε μια απάντηση