ΠΑΣ Γιάννινα: Μίλησε για όλους και για όλα ο Χριστοβασίλης

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο κ. Χριστοβασίλης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, στα έργα που θα γίνουν στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” και στις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η ομάδα.

Για τα έργα για τη βελτίωση του γηπέδου ο κ. Χριστοβασίλης έκανε γνωστό πως οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση λόγω της λήξης της θητείας της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ. Ο ίδιος τόνισε πως το κόστος βελτίωσης του γηπέδου των “Ζωσιμάδων” θα φτάσει στις 180.000 ευρώ και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πληρώνει κάθε χρόνο το ενοίκιο και όποια έξοδα δημιουργούνται από τη χρήση του γηπέδου.

Για το στόχο της ομάδας την επόμενη σεζόν ο πρόεδρος του ΠΑΣ ανέφερε πως το σημαντικότερο όλων είναι να εξασφαλιστεί γρήγορα η παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και έπειτα να υπάρξει μία πορεία που θα οδηγήσει την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα στην κατάταξη.

Ο κ. Χριστοβασίλης ρωτήθηκε και για τις κινήσεις που θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο μεταγραφικό “παζάρι” και ανέφερε πως η ομάδα τα τελευταία χρόνια κινείται με ένα συγκεκριμένο πλάνο και έχει καταφέρει να αναδείξει ποδοσφαιριστές και να τους μεταπουλάει. Μάλιστα, ανέφερε πως αυτό το γεγονός έκανε τον ΠΑΣ μία πιο υγιή ομάδα.

Για πιθανή πώληση του Πασχαλάκη ο Γιώργος Χριστοβασίλης τόνισε πως, αν έρθει η κατάλληλη οικονομική πρόταση, ο παίκτης θα παραχωρηθεί, ειδάλλως θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη νέα σεζόν. Από την άλλη, για την… περίεργη περίπτωση του Μαμπουλού, ο πρόεδρος των Ηπειρωτών δήλωσε σχεδόν σίγουρος πως ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Ελλάδα αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο. Παράλληλα, τόνισε πως για την παραχώρησή του θα πρέπει να φέρει επίσημη πρόταση από άλλο Σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνέντευξή του ο “ισχυρός” άνδρας της ΠΑΕ ανέφερε πως οι Ακόστα και Λίλα δεν πρόκειται να συνεχίσουν στον ΠΑΣ, αφού δε βρέθηκε η χρυσή τομή για να υπάρξει συμφωνία.

Τέλος, ο κ. Χριστοβασίλης δήλωσε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει τις εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ, αφού η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να πάρει ως δανεικούς από τον “Δικέφαλο” τους Χαρίση και Ζάιρο.

Αφήστε μια απάντηση