Ξεκίνησαν τα έργα ανακατασκευής των “Ζωσιμάδων”

Αν κάποιος στοιχημάτιζε ότι το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα, “οι Ζωσιμάδες”, ήταν ένα από τα χειρότερα γήπεδα της Super League τον τελευταίο χρόνο σίγουρα θα το κέρδιζε. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν, επιεικώς, τραγικός και η ομάδα των Ιωαννίνων – όπως και όλες οι ομάδες που αγωνίστηκαν εκεί – αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα.

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Χριστοβασίλης, πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, ανακοίνωσε πως θα γίνουν έργα για την ανακατασκευή του γηπέδου. Αυτά ξεκίνησαν ήδη!

Τα πρώτα έργα αφορούν την αλλαγή του χλοοτάπητα, ο οποίος ήταν το μεγαλύτερο “αγκάθι” για τους ποδοσφαιριστές. Η εταιρία που ανέλαβε την αλλαγή του χλοοτάπητα έχει ξεκινήσει ήδη το ξήλωμα του παλιού και μέσα στον επόμενο μήνα θα γίνει η τοποθέτηση του νέου.

Στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” θα γίνουν και άλλα έργα, ούτως ώστε να μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να δώσει όλους τους αγώνες στην έδρα του.

Αποχαιρέτησε και μέσω social media ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι πλέον παίκτης του Ολυμπιακού και βρίσκεται στην Αυστρία, όπου οι “Ερυθρόλευκοι” πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε να ευχαριστήσει γι’ άλλη μία φορά την προηγούμενη ομάδα του και ανέβασε ένα μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στο μήνυμα του ο Κούτρης αναφέρθηκε στις αξέχαστες στιγμές που έζησε στην ομάδα των Ιωαννίνων στον 1,5 χρόνο που αγωνίστηκε σε αυτή. Επιπλέον, ευχαρίστησε την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα για όσα του προσέφερε από την πρώτη μέρα.

Στο στόχαστρο της Μονπελιέ ο Μαμπουλού

Το θέμα του Μαμπουλού συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού κανείς δεν ξέρει αν ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα ή όχι.

Από την πλευρά του ΠΑΣ έχουν δηλώσει πως ο ποδοσφαιριστής είναι “δεμένος” με συμβόλαιο και πως για να φύγει θα πρέπει να φέρει πρόταση.

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γκινγκάμπ για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ. Η εν λόγω ομάδα φέρεται να θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο ΠΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση