Έφτασε στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” τελείωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και το δεύτερο θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι. Η ομάδα αναχώρησε με πολλούς παίκτες να είναι υπό δοκιμή, ενώ αναμένονται και κάποιες μεταγραφές για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε στην περιοχή το μεσημέρι της Κυριακής και ξεκίνησε ήδη την καλοκαιρινή του προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Ο Γιάννης Πετράκης πήρε πολλούς παίκτες στην αποστολή και θα κόψει ορισμένους από αυτούς μόλις ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την καλοκαιρινή προετοιμασία αποτελείται από τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:

Γιάκος, Μιχαήλ, Πασχαλάκης, Βελλίδης, Ναδάλες, Καρανίκας, Κόντε, Σκόνδρας, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Κοζωρόνης, Τζημόπουλος, Γαρουφαλίας, Νικολιάς, Περιστερίδης, Μαυροπάνος, Μαμπουλού, Ντόλοβατς, Ζώγκος, Μπετρά, Λιάσος, Βιδάλ, Παπαδόπουλος, Λιάπης, Παπαϊωάννου και Σερβιλάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχηγός της αποστολής είναι ο κ. Δημήτρης Νιαρχάκος, ο οποίος είναι Γενικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως μπορεί να παρατηρήσει κάποιος από τα ονόματα των παικτών, στην αποστολή βρίσκονται πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που είναι υπό δοκιμή. Ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, θα τους αξιολογήσει και θα δώσει τις συστάσεις του στη διοίκηση της ομάδας.

Εξέτασε τον Κόντε η Καρταχένα

Η ισπανική Καρταχένα φέρεται να έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Πέδρο Κόντε.

Όπως ανέφεραν ισπανικά δημοσιεύματα, η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Ισπανίας, θέλησε να αποκτήσει τον ισπανό ποδοσφαιριστή αλλά η κίνησή της έπεσε σε τοίχο λόγω της ρήτρας που έχει βάλει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο συμβόλαιο του Κόντε και λόγω των απολαβών του ίδιου του παίκτη.

Ο Κόντε αμείβεται με ένα ποσό μεγαλύτερο των 100.000 ευρώ από τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο συμβόλαιό του έχει ρήτρα ύψους 800.000 ευρώ. Τα νούμερα αυτά ήταν απαγορευτικά για την ομάδα της Ισπανίας και έτσι δεν προχώρησε καν σε πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Στοίχημα πως στον ΠΑΣ δεν τους έκανε έκπληξη αυτό το γεγονός, αφού ο Κόντε έκανε εξαιρετική σεζόν την προηγούμενη χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση