Στις προπονήσεις του ΠΑΣ ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης

Ο Ελληνοβραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Μπρούνο Χαλκιαδάκης, έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι πολύ πιθανόν να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις του από την προηγούμενη Δευτέρα και οι πληροφορίες από την πόλη των Ιωαννίνων αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από τον ΠΑΣ.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου έχει συνεργαστεί ξανά με τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη, όταν ο τελευταίος βρίσκονταν στον πάγκο του Εργοτέλη (σεζόν 2013-14). Αμφότεροι γνωρίζονται καλά και τρέφουν αμοιβαία εκτίμηση ο ένας για τον άλλον και στοίχημα πως αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για την απόκτησή του.

Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έχει γεννηθεί στη Βραζιλία και έχει αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα. Τον Μάιο του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό για πέντε χρόνια, αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα των “Ερυθρόλευκων” και έμεινε ελεύθερος.

Από το 2011 μέχρι και το 2015 ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης ήταν μέλος της ομάδας του Εργοτέλη και μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, όπου και κατέγραψε 31 εμφανίσεις και 2 γκολ.

Ο γεννημένος στις 7 Απριλίου του 1993 ποδοσφαιριστής, ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του και ευελπιστεί να το κάνει με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Πετράκης πιστεύει στο ταλέντο του και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία.

Οι πληροφορίες από την πόλη των Ιωαννίνων αναφέρουν πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα αναμένονται το προσεχές διάστημα.

Κίνηση για τον Οικονόμου αν μείνει ελεύθερος

Ο Γιάννης Πετράκης ξεχώρισε στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα τον νεαρό Άγγελο Οικονόμου, αλλά η απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή θα προχωρήσει μόνο αν ο ίδιος μείνει ελεύθερος από την Στουτγάρδη.

Ο Οικονόμου είναι μέλος της ομάδα U23 της Στουτγάρδης και έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου. Στον ΠΑΣ Πιστεύουν στο ταλέντο του 22χρονου μέσου, αλλά δε δείχνουν διάθεση να προχωρήσουν σε αγορά του.

Αφήστε μια απάντηση