Νίκη και ισοπαλία στα πρώτα φιλικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε την ΑΕΛ (σ.σ. 1-0) στο πρώτο φιλικό που έδωσε η ομάδα στο Καρπενήσι, ενώ στο δεύτερο αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Λαμία (σ.σ. 1-1).

Ο Γιάννης Πετράκης χρησιμοποίησε και στους δύο αγώνες πολλούς παίκτες που βρίσκονται υπό δοκιμή και ορισμένοι εξ’ αυτών έδειξαν καλά στοιχεία.

Σκόρερ ο Ναδάλες απέναντι στην ΑΕΛ και ο Κόντε απέναντι στη Λαμία

Το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν απέναντι στην ΑΕΛ και οι Γιαννιώτες επικράτησαν χάρις σε ένα γκολ του Ναδάλες στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά φάνηκε ξεκάθαρα πως τα πόδια των ποδοσφαιριστών της ήταν… βαριά λόγω της προετοιμασίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το φιλικό με την ΑΕΛ διεξήχθη υπό βροχή και το νερό βάρυνε τον αγωνιστικό χώρο και στοίχημα πως αυτό δυσκόλεψε αρκετά τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Στο φιλικό με τη Λαμία ο ΠΑΣ έδειξε καλύτερο πρόσωπο αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές του “Άγιαξ της Ηπείρου” έχασαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες και τελικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Βουό λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γιαννιώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Κόντε στο 68ο λεπτό του παιχνιδιού.

Μέχρι το τελικό σφύριγμα το σκορ δεν άλλαξε, παρά το γεγονός πως υπήρξαν φάσεις και για τις δύο ομάδες.

Δοκίμασε τον Λουίς Ενρίκε ο Πετράκης

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Λουίς Ενρίκε, βρίσκεται στο Καρπενήσι και προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει στην Κασκαβέλ, έπαιξε στο φιλικό με τη Λαμία και έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα θα τεστάρει τον ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και θα αποφασίσει αν τελικά θα αποκτηθεί από την ομάδα της Ηπείρου.

Επέστρεψαν οι μπουλντόζες στους “Ζωσιμάδες”

Τα έργα στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” είχαν διακοπεί λόγω κάποιων ζητημάτων που είχαν προκύψει, αλλά ξεκίνησαν ξανά και σε λίγες ημέρες θα έχει τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας.

Παρά την καθυστέρηση που υπήρξε, στον ΠΑΣ παρουσιάζονται βέβαιοι πως τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Αφήστε μια απάντηση