Ανανέωσε με τον ΠΑΣ ο Λίλα

Ένα πολύ ευχάριστο μαντάτο περίμενε τους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Άντι Λίλα ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και θα παραμείνει στις τάξεις της μέχρι και το 2020.

Το συμβόλαιο του Λίλα είχε ολοκληρωθεί και ο ίδιος δεν έδειχνε διάθεση να παραμείνει στα Γιάννενα, παρά το γεγονός πως του είχε κατατεθεί πρόταση ανανέωσης.

Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής φέρεται να είχε προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του, αλλά αυτές δεν τον ικανοποίησαν και τελικά συμφώνησε με τον ΠΑΣ για άλλα 3 χρόνια.

Ο Λίλα υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι και το 2020 και η κίνηση αυτή στοιχηματίζουμε πως σκόρπισε χαρά στους φίλους της ομάδας και στον τεχνικό Γιάννη Πετράκη, ο οποίος πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Αλβανού μέσου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας 3 ετών με τον ποδοσφαιριστή Andi Lila”.

Λίλα: “Θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Άντι Λίλα έκανε δηλώσεις και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος της ομάδας, κ. Νιαρχάκο, το τεχνικό επιτελείο και τον προπονητή του “Άγιαξ της Ηπείρου”, Γιάννη Πετράκη.

Στις δηλώσεις του ο Άντι Λίλα υποσχέθηκε στον κόσμο της ομάδας πως θα δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό εντός του γηπέδου.

Μιχαήλ, Τζημόπουλος και Λίλα οι τρεις αρχηγοί του ΠΑΣ

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ανακοίνωσε τους αρχηγούς της ομάδας για τη νέα σεζόν και αυτοί είναι οι Μιχαήλ, Τζημόπουλος και Λίλα.

Ο Μιχαήλ θα είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας του Γιάννη Πετράκη και οι άλλοι δύο θα παίρνουν το περιβραχιόνιο ανάλογα με τους παίκτες που θα βρίσκονται στο γήπεδο την ώρα του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι τρείς ποδοσφαιριστές ήταν και πέρυσι οι αρχηγοί της ομάδας των Ιωαννίνων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανέφερε:

Αρχηγοί της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18 θα είναι οι Αλέξης Μιχαήλ, Θέμης Τζημόπουλος και Andi Lila”.

Αφήστε μια απάντηση