Ανακοίνωσε Αποστολόπουλο και Ζαχαρό ο ΠΑΣ Γιάννινα

Τα δύο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη Δευτέρα. Η ομάδα της Ηπείρου συμφώνησε με τους Αποστολόπουλο και Ζαχαρό και ενίσχυσε το ρόστερ της για τη νέα σεζόν.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός. Ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ για ένα έτος και ανακοινώθηκε και επίσημα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Αποστολόπουλο:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αποστολόπουλο”.

Αλέξανδρος Αποστολόπουλος: “Ο ΠΑΣ ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Super League”

Το νέο απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ομάδας και σε αυτές ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τη διοίκηση του ΠΑΣ για την ευκαιρία που του έδωσαν να αγωνιστεί σε μία ιστορική και μεγάλη ομάδα.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος τόνισε πως ο ΠΑΣ έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Super League και υποσχέθηκε πως θα δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ για τον Λάμπρο Ζαχαρό:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας με τον διεθνή με την Εθνική ομάδα Νέων, Λάμπρο Ζαχαρό”.

Ο 19χρονος μέσος ανήκε στον Αχαρναϊκό και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 18 αγώνες της Football League. Προς το παρόν θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας U20 του ΠΑΣ, αλλά δεν αποκλείεται να προωθηθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα.

Λάμπρος Ζαχαρός: “Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΣ”

Ο Λάμπρος Ζαχαρός δήλωσε χαρούμενος για την ένταξή του στην οικογένεια του ΠΑΣ και στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την ευκαιρία που του έδωσαν. Επιπλέον, ευχήθηκε καλή αρχή για τη νέα σεζόν και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά.

Κοντά στην παραμονή ο Μπετρά

Ο Φρανκ Μπετρά φαίνεται πως έπεισε τον Γιάννη Πετράκη και θα παραμείνει στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και το μόνο που απομένει είναι να βγουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Αφήστε μια απάντηση