ΠΑΣ Γιάννινα: Τριετές συμβόλαιο για τον Μπετρά

Ο Φρανκ Μπετρά κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Πετράκη για τις ικανότητές του και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την πόλη της Ηπείρου, ο 20χρονος επιθετικός συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και θα γίνει μόνιμος κάτοικος Ιωαννίνων.

Στις πρώτες προπονήσεις του με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπετρά ήταν νωχελικός αλλά σιγά σιγά ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα τεχνικού της ομάδας. Ο κ. Πετράκης έδωσε το “οκ” στη διοίκηση και ο νεαρός επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2020.

Προς το παρόν δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα, αλλά αυτό στοίχημα ότι θα γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ελληνική ομάδα δεν θα δώσει τροφεία στην πρώην ομάδα του για τη μεταγραφή.

Ο Μπετρά έχει γεννηθεί στις 18 Δεκεμβρίου του 1996 και μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στη “μικρή” ομάδα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Πλησίασε Ξενοδόχοφ ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αναζητά τερματοφύλακα και σύμφωνα με την εφημερίδα “Sportime” έκανε κρούση στον Γεννάδιο Ξενοδόχοφ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ.

Μετά την προσφυγή που κατάθεσε ο Πασχαλάκης, ο ΠΑΣ θέλει έναν ακόμη τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον Βελλίδη στο ρόστερ της ομάδας. Ο πρώην τερματοφύλακας της Λάρισας έχει καλά στοιχεία και μπορεί να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση.

Το αρμόδιο επιτελείο του ΠΑΣ έχει ξεχωρίσει τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΛ και έκανε τις πρώτες επαφές μαζί του για να ακούσει τις απαιτήσεις του. Οι συζητήσεις έγιναν σε σωστή βάση και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.

Πάντως, αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ξενοδόχοφ, ο ΠΑΣ έχει ξεχωρίσει άλλον έναν τερματοφύλακα. Πρόκειται για τον Μάκη Γιαννίκογλου, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίζονταν με τη φανέλα του Ηρακλή.

Είναι σίγουρο πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση τερματοφύλακα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αφήστε μια απάντηση