Ήττα για τον ΠΑΣ στη Ριζούπολη

Την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, σε μία από τις καλύτερες αναμετρήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, ο ΠΑΣ ηττήθηκε με 4-3 και έμεινε στους 13 βαθμούς. Σκόρερ για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν οι Κόντε (που σημείωσε δύο τέρματα) και Μαυροπάνος.

Η αναμέτρηση

Ο Απόλλωνας θα στοιχημάτιζε κανείς πως μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και έκανε την πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του ΠΑΣ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κούρο από αριστερά να πραγματοποιεί την σέντρα, τον Καστιγέχος να κάνει την προβολή με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 20ο λεπτό ο Ανιέτε έκανε το 1-2 με τον Αλμπάνη όμως το σουτ του μπλόκαρε ο Βελλίδης. Στο 26ο λεπτό ο Απόλλωνας μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ όταν ο Κονέ έκανε το φάουλ από δεξιά και ο Μπαρτολίνι με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ ανέβασε ρυθμό και προσπαθούσε να πετύχει την ισοφάριση, η οποία ήρθε στο 31ο λεπτό με τον Μαυροπάνο να κερδίζει την άμυνα του Απόλλωνα και με κεφαλιά να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ πέτυχε την ανατροπή με τον Χαλκιαδάκη να βρίσκει υπέροχα τον Κόντε ο οποίος με κοντινή κεφαλιά  κέρδισε τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας απάντησε τρία λεπτά αργότερα στο τέρμα που δέχτηκε με τον Τζημόπουλο να πετυχαίνει αυτογκόλ μετά από σέντρα του Ντάσιου. Η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο μέρος σημειώθηκε στο 44ο λεπτό όταν ο Μαάτσι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως ο Βελλίδης απομάκρυνε τον κίνδυνο. Έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 2-2.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ απείλησε πρώτος με τον Κόντε να μην πιάνει το σουτ όπως ήθελε και την μπάλα να καταλήγει εύκολα στα χέρια του Τσόβιτς. Στο 73ο λεπτό ο Τζημόπουλος έκανε το λάθος ο Ανιέτε έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ με τον Μαυροπάνο να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Ανιέτε το εκτέλεσε και σημείωσε το 3-2. Στο 86ο λεπτό ήταν η σειρά του Μαυροπάνου να κάνει το λάθος στην άμυνά του με τον Αλμπάνη αυτή τη φορά να το εκμεταλλεύεται και να σημειώνει το 4-2. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ ήταν να μειώσει το σκορ στο 94ο λεπτό με τον Κόντε που σημείωσε το τελικό 4-3.

Πετράκης: “Να ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό παιχνίδι”

Σε δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να ξεχάσει γρήγορα το σημερινό παιχνίδι καθώς οι παίκτες του πραγματοποίησαν αρκετά λάθη. Ακόμη τόνισε πως μπορεί ο κόσμος να ευχαριστήθηκε την αναμέτρηση όμως ο ίδιος είναι αρκετά στεναχωρημένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση