Στους “16” ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενήθηκε από τον Άρη, την Τρίτη, για την τελευταία αγωνιστική του εβδόμου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο ΠΑΣ ήθελε θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ ο Άρης αναζητούσε μόνο την νίκη.

Η αναμέτρηση μεταξύ τους έληξε ισόπαλη με 1-1 παρότι ο ΠΑΣ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 36ο λεπτό λόγω αποβολής του Καρανίκα. Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΣ Γιάννινα προκρίθηκε στην φάση των “16” του Κυπέλλου. Σκόρερ για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ο Σολτάνι.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας και έκλεισε τον ΠΑΣ στα καρέ του οποίος προσπαθούσε να χτυπήσει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Στο 15ο λεπτό ο Μπαργκάν πέρασε από τον Καρανίκα, έκανε την σέντρα όμως ο Μιλούνοβιτς με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Γιαννίκογλου. Στο 22ο λεπτό και πάλι ο Μπαργκάν έβγαλε την σέντρα αλλά ο Κάσος δεν βρήκε εστία. Στο 34ο λεπτό ο Κόντε βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας του Άρη, πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά άνοιξε αρκετά την μπάλα και δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΣ έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς οι Καρανίκας χτύπησε εκτός φάσης τον Σόουζα και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης η οποία έγινε στο 60ο λεπτό ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Άρης κέρδισε φάουλ από δεξιά, ο Μπαργκάν το εκτέλεσε και ο Μιλούνοβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο ΠΑΣ αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ αντέδρασε και στο 72ο λεπτό ο Μπέριος έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Σολτάνι και αυτός με σουτ έκανε το 1-1. Η τελευταία φάση της αναμέτρησης έγινε στο 78ο λεπτό όταν ο Μπούρμπος έβγαλε την σέντρα από δεξιά όμως ο Μπαργκαν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Γιάννης Πετράκης: “Έδειξαν χαρακτήρα οι παίκτες μου”

Στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, τόνισε πως ήταν ένας δύσκολος αγώνας για την ομάδα του αλλά στο τέλος κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. Είπε πως από την στιγμή που η ομάδα του αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα και εφάρμοσαν αυτά που τους ζήτησε.

Ταξιδεύει στην Λάρισα

Ο ΠΑΣ καλείται πλέον να αφήσει πίσω του την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και να εστιάσει στο πρωτάθλημα. Για την 13η αγωνιστική η ομάδα των Ιωαννίνων αγωνίζεται στην Λάρισα εναντίον της ΑΕΛ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 17:15.

Ο ΠΑΣ θέλει να αφήσει πίσω του τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες εναντίον της Ξάνθης και του Παναιτωλικού και να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να ανεβεί κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Αφήστε μια απάντηση