Νέα ισοπαλία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα για τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση ήρθε ισόπαλος. Αυτή τη φορά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λάρισα με 1-1. Σκόρερ για την ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ο συνήθης ύποπτος, Κόντε. Με αυτόν τον βαθμό ο ΠΑΣ συνεχίζει να βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος

Η αναμέτρηση στοίχημα πως δεν ξεκίνησε καλά για τον ΠΑΣ καθώς μόλις στο 6ο λεπτό ο Μπέριος τράβηξε από την φανέλα τον Ναζλίδη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Ναζλίδης, νίκησε τον Βελλίδη και έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Στο 14ο λεπτό ο Ναδάλες γύρισε την μπάλα αλλά δεν βρέθηκε κανένας συμπαίκτης του να την σπρώξει στα δίχτυα. Στην συνέχεια ο ΠΑΣ κράτησε μακριά από την εστία του την Λάρισα, η οποία δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά τον Βελλίδη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο, έγινε λίγο πριν την λήξη του, όταν ο Γιάκος βγήκε απέναντι από τον Μπόζοβιτς, όποιος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ισοφάρισε άμεσα

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ είχε ξανά την κατοχή και προσπαθούσε να μπει με αξιώσεις  στην περιοχή της Λάρισας. Στο 55ο λεπτό η ομάδα των Ιωαννίνων κέρδισε κόρνερ, ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά με τον Μπόζοβιτς να απομακρύνει με υπερένταση, και στην επαναφορά ο Κόντε από κοντά έκανε το 1-1. Στο 61ο λεπτό ο Ζίζιτς έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 74ο λεπτό ο Σολτάνι προσπάθησε να νικήσει τον Μπόζοβιτς αλλά ο τελευταίος απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 84ο λεπτό ο ΠΑΣ σπατάλησε την μεγαλύτερη ευκαιρία για να φύγει νικητής από την Λάρισα. Ο Μανθάτης γύρισε την μπάλα στον Κόντε, οποίος από το ένα μέτρο δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπόζοβιτς.

Γιάννης Πετράκης: “Μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα”

Σε δηλώσεις που έκανε, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, τόνισε πως η ομάδα του μετά τα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά επιβλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε σε καμία περίπτωση την Λάρισα να απειλήσει την εστία του ΠΑΣ. Θεωρεί πως το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του καθώς σπατάλησε, σε ένα ακόμα παιχνίδι, αρκετές ευκαιρίες.

 

Αφήστε μια απάντηση