ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς προβλήματα με Λαμία

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” την Λαμία. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 17:15. Η ΕΠΟ όρισε ως διαιτητή της αναμέτρησης τον κύριο Ευαγγέλου από τον σύνδεσμο των Αθηνών. Ο Ευαγγέλου θα έχει βοηθούς τους Πήττα, από τον σύνδεσμο Ηλείας, και τον Πυλαρινό από τον σύνδεσμο Ζακύνθου.

Ο ΠΑΣ στοιχηματίζουμε πως θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς μετράει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με Παναιτωλικό, με την Ξάνθη και με την Λάρισα, για να ανεβεί στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται στην όγδοη θέση με 16 βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα της Λαμίας πραγματοποιεί μία αρκετά καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην δέκατη θέση με 15 βαθμούς.

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα έχει κανονικά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στην προπόνηση της Πέμπτης ο κύριος Πετράκης εστίασε στην αμυντική λειτουργεία της ομάδας του και στην υποδοχή στατικών φάσεων. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο διπλό.

“Χάνει” τον Καρανίκα για τρεις αγωνιστικές

Βαριά ήταν η τιμωρία για τον αμυντικό των Ιωαννίνων, Καρανίκα. Ο Έλληνας αμυντικός δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα, για χτύπημα εκτός φάσης, στην αναμέτρηση Κυπέλλου εναντίον του Άρη. Στον Καρανίκα επιβλήθηκε η ποινή τριών αγωνιστικών. Έτσι ο αμυντικός του ΠΑΣ θα λείψει από τις αναμετρήσεις με Λαμία, Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και με Λεβαδειακό για το Κύπελλο.

Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Τζημόπουλος

Στην τελευταία αναμέτρηση του ΠΑΣ με την Λάρισα, ο αμυντικός της ομάδας, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, αντίκρισε την τέταρτη κίτρινη κάρτα για το φετινό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, αποφάσισε ο Τζημόπουλος να μην αγωνιστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό. Από την αναμέτρηση αυτή θα απουσιάζουν και οι Σολτάνι, Καρανίκας και Γαρουφαλιάς.

Στην Παίδων ο Βενετικίδης

Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Θοδωρής Βενετικίδης, κλήθηκε να συμμετάσχει για προπονήσεις στην Εθνική Παίδων. Οι προπονήσεις θα γίνουν στον Άγιο Κοσμά και ο νεαρός τερματοφύλακας αναμένεται να φορέσει το εθνόσημο με τους “μικρούς” της Ελλάδας.

Έκανε προσφυγή ο Κοζορώνης

Ο Κοζορώνης θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του ΠΑΣ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Την Τετάρτη ο Κοζορώνης κατέθεσε προσφυγή κατά της ομάδας των Ιωαννίνων και ζητά τα λεφτά που του οφείλονται. Από την μεριά του ΠΑΣ δεν υπάρχει ανησυχία και πιστεύουν ότι θα τα βρούνε με την πλευρά του παίκτη και δεν θα οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Με Λεβαδειακό στο Κύπελλο

Την Δευτέρα έγινε η κλήρωση για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Η κλήρωση έβγαλε τον ΠΑΣ να τεθεί αντιμέτωπος με τον Λεβαδειακό. Η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση θα γίνει με γηπεδούχο των Λεβαδειακό, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στους “Ζωσιμάδες”.

 

Αφήστε μια απάντηση