ΠΑΣ Γιάννινα: Χαμός… με Ναδάλες

Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα ο αμυντικός των Ιωαννίνων, Φόνσι Ναδάλες, κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της ομάδας του. Μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει σε βάρος του ΠΑΣ ο Κοζορώνης, ήταν η σειρά του Ναδάλες να προβεί σε αυτή την κίνηση, ζητώντας τα λεφτά που του χρωστάει η ομάδα του ή να τον αφήσει ελεύθερο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Το συμβόλαιο του Ισπανού παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να μην δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στα Γιάννινα. Ο παίκτης έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, καθώς πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα, με συνέπεια να έχει μπει στο μάτι αρκετών ομάδων. Τελευταία ομάδα, που σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζει την περίπτωσή του είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Από τον ΠΑΣ Γιάννινα δηλώνουν άγνοια για την κίνηση του παίκτη, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να αφήσουν ελεύθερο τον Ναδάλες και θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμβιβασμό με την πλευρά του Ισπανού. Ακόμη, τόνισαν ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση αποδέσμευσης του Ναδάλες και ότι ο Ισπανός αμυντικός θα παραμείνει κάτοικος Ιωαννίνων μέχρι το καλοκαίρι, όπου και λήγει το συμβόλαιο του.

Ο Ναδάλες βρίσκεται στην ομάδα του ΠΑΣ από την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Με την φανέλα των Ιωαννίνων έχει καταγράψει 80 συμμετοχές ενώ έχει πετύχει ένα τέρμα και έχει μοιράσει δέκα ασίστ. Φέτος ο Ισπανός αμυντικός πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο, καθώς μετά από 13 εμφανίσεις, με την φανέλα του ΠΑΣ, έχει ένα τέρμα και επτά ασίστ.

Φεύγει ο Μαυροπάνος

Παρελθόν από την ομάδα των Ιωαννίνων αναμένεται να αποτελέσει ο κεντρικός αμυντικός, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Ο Μαυροπάνος είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία. Ο Μαυροπάνος αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Στις 10 Ιανουαρίου η ρεβάνς με Λεβαδειακό

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η ρεβάνς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό, για το Κύπελλο Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 17:15. Ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στους “Ζωσιμάδες” με στόχο να καλύψει το εις βάρος του σκορ, από την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΣ είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0.

Αφήστε μια απάντηση