Νίκη με καταπληκτικό Κόντε για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εκτός έδρας του Πλατανιά με σκορ 0-3, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, καθώς αυτή τη φορά πέτυχε δύο τέρματα, οδηγώντας την ομάδα του σε μία εύκολη νίκη. Με τα δύο του γκολ, ο Κόντε, ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 13 τέρματα. Το άλλο τέρμα, για την ομάδα των Ιωαννίνων σημείωσε ο Μπέριος. Με την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς.

Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να προηγηθεί

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την κατοχή της μπάλας και έκλεισε από νωρίς τον Πλατανιά στα καρέ του. Μόλις στο 3ο λεπτό, μετά από φάση διαρκείας, έπειτα από φάουλ του Βιδάλ, η μπάλα έφτασε στον Χαλκιαδάκη αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του Κλιάιτς. Στο 33ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μανθάτη, ο Μπετρά πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Πλατανιά. Στο 43ο λεπτό, το σουτ του Κόντε πέρασε άουτ.

Έβαλε δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά ο Κόντε

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε τον ρυθμό του και άνοιξε το σκορ μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξή του. Συγκεκριμένα στο 47΄, μετά από φάση διαρκείας, έπειτα από σέντρα του Βιδάλ, η μπάλα έφτασε στον Κόντε και αυτός με σουτ έκανε το 1-0. Στο 51΄, ο Χαλκιαδάκης με εξαιρετική πάσα τροφοδότησε τον Κόντε, ο οποίος ήταν ανενόχλητος στην περιοχή του Πλατανιά, και με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 73΄, ο Μιχαήλ με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Πλατανιά. Στο 86΄, μετά από κόρνερ του Βιδάλ, ο Μπέριος με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-3. Στο 89΄ το σουτ του Ενσικουλού κόντραρε και πέρασε δίπλα από την εστία του Βελλίδη.

Γιάννης Πετράκης: “Το γκολ που βάλαμε νωρίς στην επανάληψη έκανε την δουλειά μας πιο εύκολη”

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου στοίχημα πως παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι η ομάδα ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, έλεγξε το παιχνίδι, δημιούργησε ευκαιρίες και το τέρμα που σημείωσε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την δουλειά της πιο εύκολη. Ο κύριος Πετράκης, θεωρεί την νίκη αρκετά σημαντική και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την απόδοση που είχαν.

Παρακολουθείστε τα γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα με τον Πλατανιά

Αφήστε μια απάντηση