ΠΑΣ Γιάννινα: Πρώτος στόχος η παραμονή του Πετράκη

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ξεκινήσει σιγά – σιγά τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στόχος της διοίκησης, ενόψει του καλοκαιρινού σχεδιασμού, είναι η παραμονή των περισσότερων ποδοσφαιριστών, αλλά κυρίως η παραμονή του τεχνικού της ομάδας, Γιάννη Πετράκη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων έχει στα χέρια του προτάσεις προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία άλλων ομάδων της Super League. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν έχει αποδεχθεί κάποια από αυτές.

Η διοίκηση του ΠΑΣ, πρότεινε στο έμπειρο Έλληνα προπονητή νέο συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο έναν χρόνο. Ο κύριος Πετράκης στοίχημα πως βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του στην ομάδα των Ιωαννίνων και αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει κατατεθεί από την διοίκηση.

Ενδεικτικό της επικείμενης ανανέωσης του συμβολαίου του αποτελεί το γεγονός ότι βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με την διοίκηση της ομάδας για τον σχεδιασμό του ΠΑΣ ενόψει της νέας σεζόν.

Ο κύριος Πετράκης βρίσκεται στο τιμόνι του “Άγιαξ της Ηπείρου” από το 2014 και όταν ολοκληρωθούν οι τελευταίες προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, τότε ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται, εκτός απροόπτου, να υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο. Έτσι, η νέα σεζόν, όπως όλα δείχνουν, θα βρει τον κύριο Πετράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας των Ιωαννίνων.

Φεύγει ο Μανθάτης – έρχεται ο Τριάδης

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να αποτελέσει ο Γιώργος Μανθάτης. Ο Μανθάτης την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΣ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο νεαρός μέσος με την ομάδα των Ιωαννίνων προέβλεπε τον διετή δανεισμό του. Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό και την έλευση του νέου τεχνικού, οι “Ερυθρόλευκοι” σκοπεύουν να διακόψουν τον δανεισμό του καθώς θέλουν να τον αξιολογήσει ο νέος προπονητής.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Μανθάτης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και θα αποτελέσει παρελθόν από τον “Άγιαξ της Ηπείρου”. Ο 21χρονος μέσος πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις την τρέχουσα σεζόν με την ομάδα των Ιωαννίνων, με την οποία μέτρησε συνολικά 27 συμμετοχές και πέτυχε και ένα τέρμα.

Πλέον, η διοίκηση του ΠΑΣ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μανθάτη. Αυτός, εκτός απροόπτου, αναμένεται να είναι ο Παναγιώτης Τριάδης.

Ο Τριάδης είναι 26 ετών και εδώ και έξι χρόνια αγωνίζεται στην Ξάνθη. Το συμβόλαιό του με την ακριτική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, έχει δώσει την συγκατάθεσή του για την απόκτηση του Τριάδη, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Την τρέχουσα σεζόν, ο Παναγιώτης Τριάδης αγωνίστηκε συνολικά σε 19 αναμετρήσεις της Ξάνθης, χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποιο τέρμα.

Αφήστε μια απάντηση