Απέκτησε Σιόντη ο ΠΑΣ

Την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή ανακοίνωσε την Κυριακή, 13 Μαΐου, ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Στέφανο Σιόντη, ο οποίος την Κυριακή υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο είναι διάρκειας δύο ετών, και παρουσιάστηκε επίσημα από την διοίκηση του συλλόγου. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα του ΠΑΣ με την φανέλα με τον αριθμό “22”.

Ο Στέφανος Σιόντης είναι 31 ετών, κατάγεται από τα Γιάννενα και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου. Την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν, ο Έλληνας μέσος αγωνιζόταν στην Κέρκυρα, ωστόσο επειδή η ομάδα του υποβιβάστηκε έμεινε ελεύθερος. Ο Σιόντης αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ενδεκάδας της Κέρκυρας, καθώς αγωνίστηκε συνολικά σε 25 αναμετρήσεις με την ομάδα των “Φαιάκων”. Ακόμη, σημείωσε και ένα τέρμα. Στο παρελθόν, ο Σιόντης έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, στη Βέροια, στον Παναιτωλικό και στην Καβάλα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ιωαννίνων, ο Σιόντης ανέφερε ότι είναι ευγνώμων που θα αγωνιστεί για την ομάδα της πόλης του. Ακόμη, ευχαρίστησε, τόσο τον πρόεδρο του ΠΑΣ, όσο και τον τεχνικό της ομάδας για την ευκαιρία που του δόθηκε. Τέλος, ανέφερε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει την καινούργια του πλέον ομάδα προκειμένου αυτή να εκπληρώσει τους στόχους της.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Στέφανο Σιόντη

Ανανέωσαν οι Μπουκουβάλας και Περιστερίδης, αποχωρεί ο Χέλκβιστ

Σε ρυθμό… ανανεώσεων κινούνται στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στοίχημα της διοίκησης, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, είναι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας να παραμείνουν στον σύλλογο.

Έτσι, δύο ποδοσφαιριστές των Ιωαννίνων ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο λόγος για τους Μιχάλη Μπουκουβάλα και Κώστα Περιστερίδη.

Όσον αφορά τον Μιχάλη Μπουκουβάλα, ο 30χρονος πλάγιος αμυντικός εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του και υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην ομάδα από την σεζόν 2016 – 2017 και έχει αγωνιστεί συνολικά σε 49 αναμετρήσεις. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έδειξαν αρκετές ομάδες της SuperLeague, ωστόσο ο Μπουκουβάλας ήθελε να συνεχίσει στον ΠΑΣ και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα.

Τα επόμενα δύο χρόνια θα βρουν τον Κώστα Περιστερίδη στην ομάδα των Ιωαννίνων. Ο 27χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στο σύλλογο από την σεζόν 2015 – 2016 και έχει αγωνιστεί συνολικά 30 φορές.

Τέλος, την αντίθετη πορεία από τους Μπουκουβάλα και Περιστερίδη αναμένεται να ακολουθήσει ο Φιλίπ Χέλκβιστ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σουηδός επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ο Χέλκβιστ αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αγωνίστηκε σε εφτά ματς. Ωστόσο, η γενική του παρουσία στην ομάδα προβλημάτισε ιδιαίτερα την διοίκηση, η οποία τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του.

Αφήστε μια απάντηση