ΠΑΣ Γιάννινα: Κοντά σε Λεό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στοίχημα πως έχει μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχει ήδη αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές και βρίσκεται κοντά στην τέταρτη καλοκαιρινή του μεταγραφή. Ο λόγος για τον Ζαν Μπαπτίστ Λεό.

Μετά την απόκτηση των Σιόντη, Λουκίνα και Παμλίδη, η ομάδα των Ιωαννίνων είναι κοντά στην απόκτηση του Λεό, με τον οποίο, μάλιστα, έχει υπογράψει προσύμφωνο.

Ο Λεό είναι 22 ετών, κατάγεται από την Γαλλία και παίζει ως κεντρικός επιθετικός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΟΧ Κισσαμικού, ομάδα της FootballLeague. Ο Λεό πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, καθώς σε 28 συμμετοχές έχει σημειώσει έξι τέρματα και έχει μοιράσει εφτά ασίστ.

Η μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα θεωρείται “τελειωμένη” και δείγμα αυτού είναι ότι μετά το τέλος της τελευταίας εντός έδρας αναμέτρησης της τωρινής ομάδας του, ο Λεό κατευθύνθηκε προς τους οπαδούς του Κισσαμικού και τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους και για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν ολόκληρη την χρονιά.

Μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της FootballLeague, ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να παρουσιάσει και επίσημα την απόκτηση του Ζαν Μπαπτίστ Λεό. Ο Γάλλος επιθετικός θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Χέλκβιστ.

Παρελθόν ο Καρανίκας, ανανεώνει ο Μιχαήλ

Παρελθόν από την ομάδα των Ιωαννίνων αποτελεί ο Νίκος Καρανίκας. Το συμβόλαιο του 26χρονου δεξιού αμυντικού τελείωνε το καλοκαίρι και παρά την προσπάθεια της διοίκησης να κρατήσει στο ρόστερ της τον ποδοσφαιριστή, καθώς του πρότεινε νέο συμβόλαιο, αυτός αποφάσισε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα σε άλλον σύλλογο.

Ο Καρανίκας είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις, κυρίως από ομάδες της SuperLeague, και τελικά προτίμησε να αποδεχθεί την πρόταση της Λάρισας. Από τη θεσσαλική ομάδα παρουσιάστηκε και επίσημα την περασμένη Τετάρτη και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 26χρονος παίκτης αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα από την σεζόν 2015 – 2016 και κατέγραψε συνολικά 70 συμμετοχές, χωρίς ωστόσο να σημειώσει κάποιο τέρμα.

Εν αντιθέσει με τον Καρανίκα, στον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξης Μιχαήλ. Η διοίκηση της ομάδας πρότεινε νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον έμπειρο αμυντικό, καθώς το τωρινό εκπνέει το καλοκαίρι, και όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές αναμένεται να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Το νέο συμβόλαιο που του προτάθηκε είναι διάρκειας δύο ετών και τις ερχόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Μιχαήλ είναι 31 ετών και αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα από την σεζόν 2014 – 2015. Με τη φανέλα των Ιωαννίνων έχει αγωνιστεί συνολικά σε 129 αναμετρήσεις και έχει πετύχει πέντε τέρματα. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν εκ των αρχηγών της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση