ΠΑΣ Γιάννινα: Προχωράει σε αύξηση του μπάτζετ

Το συμβόλαιο του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Πετράκη, έχει ολοκληρωθεί και ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κατατεθεί από τον πρόεδρο των Ιωαννίνων, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Οι δύο πλευρές είχαν άλλη μία συνάντηση και ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να ζήτησε αύξηση στο μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική. Στο παρελθόν ο κύριος Πετράκης είχε ζητήσει το μπάτζετ να κυμανθεί κοντά στο 1,5 εκατομμύριο, ενώ από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος του “Άγιαξ της Ηπείρου” του έθεσε ως όριο το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μετά τη συνάντηση που έγινε, οι δύο πλευρές φαίνεται να τα βρήκαν κάπου στη μέση. Δηλαδή, το μπάτζετ της νέας χρονιάς να ανέρχεται στο 1,25 εκατομμύριο.

Πλέον, ο κύριος Πετράκης στοίχημα πως βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως όλα δείχνουν, τα επόμενα δύο χρόνια θα βρούνε τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο των Ιωαννίνων και θα γίνει ο μακροβιότερος προπονητής που έχει καθίσει στον πάγκο της ίδιας ομάδας στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ενδεικτικό ότι ο κύριος Πετράκης θα παραμείνει στον ΠΑΣ αποτελεί το γεγονός ότι οι τέσσερις μεταγραφές που απέκτησε η ομάδα αποτελούνε προσωπικές του επιλογές. Πρόκειται για τους Λουκίνα, Λέο, Σιόντη και Παμλίδη.

Εξελίξεις στην υπόθεση της παραμονής ή μη του Γιάννη Πετράκη στην ομάδα αναμένεται να υπάρξουν το προσεχές διάστημα.

Αποχωρεί ο Τσελιόπουλος

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Τσελιόπουλος. Πριν λίγες ημέρες, ο Αστέρας Τρίπολης έκανε πρόταση συνεργασίας στον 49χρονο προπονητή τερματοφυλάκων, καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού της ομάδας, Σάββα Παντελίδη. Με τα τωρινά δεδομένα, ο κύριος Τσελιόπουλος θα αποδεχθεί την πρόταση και θα αποχωρήσει από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο Τσελιόπουλος είχε συνεργαστεί τη σεζόν 2013 – 14 με τον Σάββα Παντελίδη, όταν ο τελευταίος βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα. Παρότι, ο κύριος Παντελίδης αποχώρησε από την ομάδα, ο κύριος Τσελιόπουλος παρέμεινε σε αυτή, καθώς η διοίκηση του ΠΑΣ αναγνώρισε τη καλή δουλειά που έχει κάνει.

Ο 49χρονος προπονητής τερματοφυλάκων έχει συνεργαστεί με τον Βελλίδη, τον Περιστερίδη, τον Πασχαλάκη και τον Σωτηρίου.

Με την επικείμενη αποχώρηση του Χρήστου Τσελιόπουλου, η διοίκηση του ΠΑΣ αναμένεται να κινηθεί για την πρόσληψη νέου προπονητή τερματοφυλάκων. Στόχος της διοίκησης είναι ο αντικαταστάτης του κυρίου Τσελιόπουλου να προσληφθεί πριν η ομάδα ξεκινήσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Αφήστε μια απάντηση