ΠΑΣ Γιάννινα: Το σίριαλ είχε αίσιο τέλος

Το σίριαλ της παραμονής ή μη του Γιάννη Πετράκη στη τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα είχε αίσιο τέλος. Ο Έλληνας προπονητής τα είχε βρει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και το μόνο που απέμενε ήταν να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες – χωρίς πάντως το οικονομικό να αποτελεί πρόβλημα – προκειμένου οι δύο πλευρές να ανακοινώσουν και επίσημα τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οι λεπτομέρειες διευθετηθήκαν και το πρωί της Τρίτης, 5 Ιουνίου, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον κύριο Πετράκη.

Στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι από τη στιγμή που ο κύριος Πετράκης έχει βάλει το θεμέλιο λίθο για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας χρόνιας, έφτασε η στιγμή να κλείσει θετικά η ανανέωσή του στον σύλλογο. Ακόμη, τόνισε η μέχρι τώρα πορεία του Έλληνα προπονητή στον ΠΑΣ γίνεται με σωστό προγραμματισμό και με συνεργασία με την ΠΑΕ. Τέλος, υπογραμμίστηκε ότι μόνο καλά αποτελέσματα, σταθερότητα και ιστορικές στιγμές για τον σύλλογο μπορεί να φέρει η ανανέωση του συμβολαίου με τον Γιάννη Πετράκη.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας προπονητής ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, για την εμπιστοσύνη και την απεριόριστη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπό του. Επιπλέον, υποσχέθηκε ότι μαζί με το τεχνικό του επιτελείο και σε συνεργασία με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κύριο Νιαρχάκο, θα κάνουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να βρίσκεται ψηλά, όπως αρμόζει στην ιστορία της.

Ο Γιάννης Πετράκης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδα για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Μάλιστα, θα αποτελέσει τον μακροβιότερο προπονητή στην ιστορία της ομάδας αλλά και αυτόν με τη μεγαλύτερη θητεία στον πάγκο μίας ελληνικής επαγγελματικής ομάδας.

Επίσης, το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανανέωσε και ο βοηθός του κυρίου Πετράκη, Γιάννης Ταουσιάνης, αλλά και ο γυμναστής της ομάδας, Βασίλης Αλεξίου. Αμφότεροι, όπως και ο Έλληνας τεχνικός, υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο ένα χρόνο.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣ για την παραμονή του Γιάννη Πετράκη

Αφήστε μια απάντηση