Συνεχίζει το μεταγραφικό του ντεμαράζ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με αμείωτο ρυθμό στοίχημα πως συνεχίζεται η  μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της νέας χρονιάς. Την Παρασκευή, 8 Ιουνίου, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την πέμπτη καλοκαιρινή της απόκτηση. Μετά τους Λουκίνα, Παμλίδη, Λέο και Σιόντη ποδοσφαιριστή των Ιωαννίνων με κάθε επισημότητα είναι ο Όρεστ Κούζικ

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι 23 ετών και κατάγεται από την Ουκρανία. Αγωνίζεται κυρίως στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά μπορεί να παίξει και ως επιτελικός μέσος. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Καρπάτι και στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Ντιναμό Κιέβου. Τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Σταλ Καμιάνσκι, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της χώρας του, με την οποία πέτυχε οκτώ τέρματα σε 34 εμφανίσεις ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ. Ακόμη, είναι διεθνής με τις ομάδες νέων της πατρίδας του.

Ο Κούζικ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και θα αγωνίζεται με τον αριθμό “17”. Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας δήλωσε πως είναι αρκετά χαρούμενος που ήρθε στο σύλλογο και θα του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα νέο πρωτάθλημα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πιστεύει αρκετά στις δυνατότητές του και θεωρεί ότι θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Ακόμη, τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου ο “Άγιαξ της Ηπείρου” να πετύχει τους στόχους του. Τέλος, έδειξε ανυπόμονος για τον ερχομό του στην πόλη και τη συμπόρευσή του με τους υπόλοιπους παίκτες.

Η ομάδα των Ιωαννίνων φαίνεται πως βρήκε λαβράκι στο πρόσωπο του Κούζικ, καθώς την περίπτωσή του, σύμφωναμε δημοσιεύματα,εξέταζαν αρκετές μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Βάση αυτών, ενδιαφερόμενες υπήρξαν οι Μπενφίκα, Πόρτο, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Τσέλσι και Ντιναμό Κιέβου.

Αρκετές ιστοσελίδες του εξωτερικού αναφέρθηκαν στη απόκτηση του νεαρού Ουκρανού από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΣ για την απόκτηση του Όρεστ Κούζικ

Κινήθηκε νομικά ο Χαλκιαδάκης

Προσφυγή κατά του ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης. Η διοίκηση της ομάδας οφείλει χρήματα στον ποδοσφαιριστή και ο ίδιος κινήθηκε νομικά προκειμένου να τα διεκδικήσει.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός εκτός από τα χρήματα διεκδικεί και την ελευθέρας του από την ομάδα.

Ήδη, ομάδα της Τουρκίας του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση προσφέροντάς του μεγαλύτερη αμοιβή. Ο ίδιος για το λόγο αυτό επιθυμεί να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη γειτονική χώρα.

Έτσι, ο Χαλκιαδάκης τις επόμενες ημέρες θα αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση