ΠΑΣ Γιάννινα: Ανανέωσε ο Νικολιάς

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα εξακολουθεί να είναι ο Αλέξανδρος Νικολιάς. Μπορεί το συμβόλαιό του να μην ολοκληρωνόταν άμεσα, καθώς εξέπνεε την 1η Ιανουαρίου 2019, ωστόσο η επιθυμία των δύο πλευρών ήταν να ανανεωθεί πρόωρα η συνεργασία τους.

Εδώ και καιρό η διοίκηση της ομάδα των Ιωαννίνων βρισκόταν σε συχνή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να πορευθούν μαζί και τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών ήταν αρκετά προχωρημένες.

Η επιθυμία τους μετουσιώθηκε σε πράξη, καθώς την Δευτέρα 11 Ιουνίου η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του 24χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα παραμείνει στην πόλη των Ιωαννίνων μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Νικολιάς μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από το γεγονός που θα μείνει στην ομάδα, την οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε την θεωρεί ως οικογένειά του. Ακόμη, είναι ευτυχής που θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους ίδιους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει όλο αυτό το διάστημα. Τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Επιπλέον, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου, τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος, την οικογένειά του και τον τεχνικό του για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει προς το πρόσωπό του. Τέλος, κάλεσε τους οπαδούς να είναι βρίσκονται κοντά στην ομάδα την ερχόμενη σεζόν προκειμένου η νέα χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες.

Ο ίδιος αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα από το 2015. Έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας συνολικά 27 φορές και έχει σημειώσει ένα τέρμα. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 16 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της SuperLeague και μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου πέτυχε ένα γκολ.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣ για την ανανέωση του Αλέξανδρου Νικολιά

Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά

Γνωστοποιήθηκαν οι πρώτες τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής του προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι.

Η πρώτη φιλική αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 17 Ιουλίου με αντίπαλο τη Λάρισα.

Στις 20 του ίδιου μήνα, ο “Άγιαξ της Ηπείρου”θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Λαμία.

Τρεις μέρες μετά θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό. Τα τρία πρώτα φιλικά της ομάδας θα λάβουν τόπο στο Καρπενήσι.

Έπειτα, στις 4 Αυγούστου η ομάδα των Ιωαννίνων θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να αναμετρηθεί με τον Παναιτωλικό στο τέταρτο φιλικό που έχει προγραμματίσει.

Αφήστε μια απάντηση