Ισόπαλος στο τελευταίο του φιλικό ήρθε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε τον Άρη σε φιλικό ματς. Η αναμέτρηση αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε για τον “Άγιαξ της Ηπείρου”, καθώς αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League που είναι προγραμματισμένη για το επόμενο σαββατοκύριακο.

Το φιλικό έλαβε χώρα στο “Καυτατζόγλειο” και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 0–0.

Ο ΠΑΣ παρουσίασε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη έχαναν τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, με συνέπεια να μην κρατάνε την μπάλα και να βρίσκονται σε θέση άμυνας. Παράλληλα δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια επικίνδυνη κατάσταση προς την αντίπαλη εστία. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν τον ρυθμό τους, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτούν.

Από το ματς απουσίαζε ο Κούζικ, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο νεαρός άσος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην γάμπα του και ο κύριος Πετράκης αποφάσισε να τον προφυλάξει.

Στο 9ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή του ματς. Έπειτα από σέντρα του Βαλεριάνου, οι αμυντικοί του ΠΑΣ ολιγώρησαν και δεν έδιωξαν σωστά την μπάλα, αυτή έφτασε στον Ματίγια, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ αλλά αυτό κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη. Στο 18ο λεπτό, ο Έλληνας γκολκίπερ απέκρουσε το κοντινό σουτ του Ντιγκινί. Στο 42ο λεπτό, οι Τζανακάκης και Γκάμα συνδιάστηκαν από δεξιά, ο τελευταίος βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι έκανε το σουτ αλλά αυτό πέρασε πάνω από την εστία του ΠΑΣ.

Στην επανάληψη τα πράγματα στοίχημα πως άλλαξαν, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν αυτή που έψαχνε το γκολ και δημιουργούσε ευκαιρίες. Στο 50ο λεπτό, ο Κρίζμαν έκανε το σουτ αλλά ο Κουέστα το μπλόκαρε. Ένα λεπτό μετά, ο Σιόντης προσπάθησε να “κρεμάσει” τον τερματοφύλακα του Άρη χωρίς όμως επιτυχία. Στο 55ο λεπτό, ο Κρίζμαν πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κουέστα του είπε “όχι”. Τρία λεπτά μετά, το σουτ του Γκάμα δεν βρήκε στόχο. Στο 77ο λεπτό, ο Παπαϊωάννου απομάκρυνε σε κόρνερ του σουτ του Γκαρσία.

Ο κύριος Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με τους Βελλίδη ( 62΄ Παπαϊωάννου ), Αποστολόπουλο. Λουκίνα ( 46΄ Κρίζμαν ), Τσικάρσκι ( 62΄ Πήλιο ), Ξυδά ( 72΄ Παπαδόπουλο ), Κάστρο ( 78΄ Λιάσο ), Σιόντη ( 62΄ Λίλα ), Μιχαήλ, Ντόλοβατς ( 46΄ Κακούμπε ), Γιάκος ( 72΄ Λέο ) και Σκόνδρα.

Ανακοίνωσε Μιχαήλ

Την απόκτηση του Νεοφύτου Μιχαήλ ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μιχαήλ είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,90, κατάγεται από την Κύπρο και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ο νεαρός γκολκίπερ αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Κύπριος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον “Άγιαξ της Ηπείρου” ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ. Ο ίδιος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Περιστερίδη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες στάθηκε άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα

Αφήστε μια απάντηση