ΠΑΣ Γιάννινα: Μόνο με θαύμα προλαβαίνει ο Κρίζμαν

Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά η ομάδα των Ιωαννίνων κοντράρεται εκτός έδρας με τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Άρχων της αναμέτρησης όπως έγινε γνωστό θα είναι ο κύριος Κοτσάνης από το σύνδεσμο Δράμας. Ο ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Χατζηάκο από τον ίδιο σύνδεσμο και τον Παλαμίδα από το σύνδεσμο Λακωνίας. Τέταρτος θα είναι ο Σέζος από το Κιλκίς.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ βρέθηκε μπροστά στο σκορ δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα με συνέπεια να ηττηθεί με 2-1. Έτσι η ομάδα βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς. Η ομάδα του Περιστερίου την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 0-2.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σάντι Κρίζμαν. Ο 29χρονος φορ δεν πήρε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του. Για το λόγο αυτό ο Κροάτης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στοιχηματίζουμε πως μόνο με ένα μικρό θαύμα θα δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση που ακολουθεί.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες ούτε του Λέο. Ο νεαρός επιθετικός υπέστη υποτροπή στη θλάση που αντιμετώπιζε με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ από το ματς με τον Ατρόμητο. Το καλό για αυτόν είναι ότι ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα και δεν θα απουσιάσει από άλλο παιχνίδι.

Αντίθετα, ο Έλληνας προπονητής είδε τον Παμλίδη να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης και να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από 2,5 μήνες απουσίας. Ο 25χρονος είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση ωστόσο δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή καθώς ο κόουτς θέλει να τον εντάξει σταδιακά στην ομάδα.

Απών από την τελευταία προπόνηση ήταν και ο Αποστολόπουλος, ο οποίος πήρε ειδική άδεια προκειμένου να διευθετήσει προσωπικό θέμα. Ο μπακ πάντως υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι που ακολουθεί.

Αφήστε μια απάντηση