Αμφίβολοι οι Νικολιάς και Σκόνδρας στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ξάνθη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις  19:00 ώρα Ελλάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο κύριος Ευάγγελος Μανούχος από το σύνδεσμο της Αργολίδας. Ο κύριος Μανούχος θα έχει βοηθούς τον Αλεξέα από το σύνδεσμο Μεσσηνίας και την Δέτση από το σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Παπαδόπουλος από το σύνδεσμο Μακεδονίας.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” την αγωνιστική που μας πέρασε πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα εντός έδρας από τον Παναιτωλικό με σκορ 0-2. Το πέρας της προηγούμενης αγωνιστικής βρήκε τον ΠΑΣ στην δωδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς.

Από την άλλη, η Ξάνθη την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με σκορ 1-2. Με τη νίκη της αυτή η ακριτική ομάδα βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ερωτηματικό εξακολουθεί να παραμένει η συμμετοχή του Αλέξανδρου Νικολιά και του Απόστολου Σκόνδρα.

Όσον αφορά την κατάσταση του Αλέξανδρου Νικολιά, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα του. Ο ίδιος δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του και η συμμετοχή του στο ματς της Δευτέρας παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Πάντως ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, στοιχηματίζουμε πως είναι διατεθειμένος να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή.

Επίσης αμφίβολος για το ματς που ακολουθεί είναι και ο Απόστολος Σκόνδρας. Σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις, ο κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στη γάμπα του και αποχώρησε από αυτή. Ωστόσο δείχνει σιγά-σιγά να τις ξεπερνάει και να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ο ίδιος έβγαλε ένα μέρος της τελευταίας προπόνησης και σε σχέση με τον Νικολιά είναι πιο πιθανό να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο κύριος Πετράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπουκουβάλα, Λέο και Περιστερίδη.

Ο πρώτος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να βγάλει τον νάρθηκα που του έχει τοποθετηθεί στο χέρι και να μπει σταδιακά στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Λέο συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί έπειτα από την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Τέλος ο Περιστερίδης συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμά του και την αποθεραπεία.

Αφήστε μια απάντηση