ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς προβλήματα εναντίον του Πανιωνίου

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους “Ζωσιμάδες” τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της πρώτης μάχης μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τρίτη 8 Ιανουαρίου και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Αρχικά το ματς ήταν προγραμματισμένο να το διευθύνει ο κύριος Μανώλης Σκουλάς από το σύνδεσμο Θεσσαλίας. Ωστόσο εξαιτίας μίας ασθένειας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο κύριος Σκουλάς δεν είναι σε θέση να διαιτητεύσει το παιχνίδι. Έτσι τη θέση του πήρε ο Βασίλης Φωτιάς από το σύνδεσμο Πέλλας. Ο κύριος Φωτιάς θα έχει βοηθούς τον Κωνσταντόπουλο από το σύνδεσμο Κορινθίας και την Κουρομπήλια από το σύνδεσμο Δυτικής Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Νταούλας επίσης από το σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου της διοργάνωσης με έξι βαθμούς. Η ομάδα των Ιωαννίνων τέθηκε αντιμέτωπη με τον Ατρόμητο, τον Ηρακλή και τη Θύελλα Καμαρίου. Ο ΠΑΣ μέτρησε δύο νίκες απέναντι στον Ατρόμητο και στη Θύελλα Καμαρίου και γνώρισε την ήττα από τον Ηρακλή.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος τερμάτισε στην πρώτη θέση του όγδοου ομίλου με εννέα πόντους.

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, μπορεί να υπολογίζει κανονικά σε όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς κανείς από αυτούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Το τελευταίο διάστημα οι Κωνσταντίνος Περιστερίδης και Μάρκος Βελλίδης ακολουθούσαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Οι δύο τερματοφύλακες ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και πήραν μέρος κανονικά στην τελευταία προπόνηση.

Επίσης, οι Αλέξης Αποστολόπουλος και Θεμιστοκλής Τζημόπουλος επέστρεψαν τελευταίοι στην πόλη των Ιωαννίνων καθώς η άδεια που είχαν εξασφαλίσει για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές έφτασε στο τέλος της. Αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους.

Τέλος, στην τελευταία προπόνηση πήρε μέρος και ο Λέο. Η κατάσταση του νεαρού Βραζιλιάνου επιθετικού στοίχημα πως βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και σύντομα αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο το ματς να αναβληθεί. Αυτό οφείλεται στην κακοκαιρία που πλήττει την πόλη των Ιωαννίνων. Στον αγωνιστικό χώρο των “Ζωσιμάδων” υπήρχε λιγότερο από δέκα εκατοστά χιόνι. Σε περίπτωση που η θερμοκρασία εξακολουθεί να είναι χαμηλή, υπάρχει η πιθανότητα ο αγωνιστικός χώρος να καλυφθεί από στρώμα πάγου. Εφόσον γίνει αυτό τότε η αναμέτρηση θα αναβληθεί και ο αγώνας θα μεταφερθεί για την Τετάρτη.

Αφήστε μια απάντηση