ΠΑΣ Γιάννινα: Βελτιωμένος μεν, αλλά…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” παρουσιάστηκε βελτιωμένος, σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση εναντίον της ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2. Το τέρμα της ομάδας των Ιωαννίνων σημειώθηκε έπειτα από αυτογκόλ του Βούκοβιτς.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, στην πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης ο ΠΑΣ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό, ο Φορτούνης αφού πρώτα πέρασε δύο παίκτες στη συνέχεια έβγαλε τη σέντρα και ο Σκόνδρας άθελά του με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Βελλίδη, με τον Ολυμπιακό να σημειώνει το 0-1. Στο 14ο λεπτό, μετά από σέντρα του Λίλα, οι αντίπαλοι αμυντικοί απομάκρυναν, η μπάλα έφτασε στον Νικολιά, ο οποίος έκανε το σουτ, αυτό άλλαξε πορεία καθώς χτύπησε στο πόδι του Βούκοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 18ο λεπτό, ο Κρίζμαν έκανε το γύρισμα, όμως ο Παμλίδης δεν έκανε το σουτ όπως θα ήθελε με συνέπεια η μπάλα να περάσει άουτ. Στο 37ο λεπτό μετά από σέντρα του Ποντένσε, ο Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 1-2. Στο 42ο λεπτό ο Βελλίδης απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Χριστοδουλόπουλου. Με το σκορ στο 1-2 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 46ο λεπτό όταν ο Βελλίδης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση και απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Χριστοδουλόπουλου. Στο 55ο λεπτό ο Βελλίδης μπλόκαρε το σουτ του Γκιγιέρμε. Στο 73ο λεπτό το σουτ του Φορτούνη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 79΄ ο Σα μπλόκαρε το σουτ του Κρίζμαν. Στο 85ο λεπτό μετά από φάουλ του Νικολιά, ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο κύριος Πετράκης χρησιμοποίησε τους Βελλίδη, Σκόνδρα, Σιόντη ( 83΄ Νάουμετς ), Τζημόπουλο, Λίλα, Γιάκο ( 65΄ Αθανασιάδη ), Αποστολόπουλο, Μπουκουβάλα, Παμλίδη ( 80΄ Ξύδα ), Νικολιά και Κρίζμαν.

Την Τρίτη με Πανιώνιο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22 Ιανουαρίου και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος. Το πρώτο ματς είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί, ο κύριος Πετράκης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς κανείς από αυτούς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Στον “Άγιαξ της Ηπείρου” έχουν βάλει σαν στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και να δούνε την ομάδα να επιστρέφει στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα.

Έκλεισε Πάντελιτς

Την απόκτηση του Ντούσαν Πάντελιτς ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για έναν 25χρονο, ο οποίος κατάγεται από τη Σερβία και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο ίδιος τα περασμένα χρόνια φορούσε τη φανέλα της Ράντνικ Σουρντούλιτσα, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Σερβίας.

Ο Πάντελιτς αφού πρώτα βρέθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, στη συνέχεια πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα καθιερωμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Έπειτα πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Αυτό είναι διάρκειας 1,5 χρόνου. Ο 25χρονος Σέρβος θα αγωνίζεται στον ΠΑΣ με τον αριθμό “35”.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ για την απόκτηση του Πάντελιτς

Αφήστε μια απάντηση