Χωρίς έξι η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα

Οι ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα ανήκουν στο παρελθόν και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν στις “δουλειές” τους προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον “τελικό” που ακολουθεί εντός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το ματς που έπεται είναι αγώνας δίχως αύριο για τον “Άγιαξ της Ηπείρου”, καθώς αναζητάει μόνο την νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του για την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία. Ο ΠΑΣ αφενός θέλει μονάχα την νίκη και αφετέρου επιδιώκει την ήττα του ΟΦΗ, ο οποίος αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Το έργο της ομάδας των Ιωαννίνων στοιχηματίζουμε πως μόνο εύκολο δεν θεωρείται, όμως άπαντες έχουν πίστη στους εαυτούς τους και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα και να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους.

Ωστόσο ο τεχνικός του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, δεν μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του όπως θα ήθελε λόγω των πολλών απουσιών παικτών εξαιτίας τραυματισμών. Συγκεκριμένα από την τελευταία προπόνηση της ομάδας συνολικά έξι παίκτες δεν πήραν μέρος σε αυτήν και η συμμετοχή τους στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Απών από την προπόνηση ήταν οι Ευαγγέλου, Κάστρο, Λίλα, Σιόντης, Πάντελιτς και Ξύδας.

Όσον αφορά τους Ευαγγέλου, Λίλα και Ξύδα, οι τρεις παίκτες δεν εμφανίστηκαν καν στην προπόνηση, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Οι τρεις τους παραμένουν εκτός και δεν θα βρεθούν στην αποστολή της ομάδας.

Οι Πάντελιτς, Κάστρο και Σιόντης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Πάντως συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες να δώσουν το παρών.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες αφού πρώτα έκαναν την καθιερωμένη τους προθέρμανση στην συνέχεια πραγματοποίησαν ασκήσεις στο γυμναστήριο. Έπειτα πάτησαν γήπεδο, όπου μετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν την ταχυδύναμη και την επιθετική λειτουργία.

“Επίθεση” στην διαιτησία

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε τα παράπονά της για τις αποφάσεις των διαιτητών εναντίων της ομάδας. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” άσκησε δριμύ κατηγορώ κατά της διαιτησίας και ανάρτησε βίντεο με τις φάσεις που αδικείται.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ τονίζει ότι οι διαιτητικές αποφάσεις έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην βαθμολογική πορεία και στην εξέλιξη του πρωταθλήματος για τον ΠΑΣ. Ακόμη θεωρεί ότι παρά το γεγονός που λάμβανε συνεχώς διαβεβαιώσεις από την ΚΕΔ και το επιτελείο της ότι το πρόβλημα θα λυθεί, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Η “επιθετική” ανακοίνωση κλείνει με την φράση “Υποτίθεται έρχεται η εξυγίανση και η αναδιάρθρωση του Ελληνικού πρωταθλήματος”.

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΣ και το βίντεο

Αφήστε μια απάντηση