Κούρσα για δύο στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά το ναυάγιο της πρόσληψης του Νίκου Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία, ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την αναζήτηση νέου προπονητή, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Πετράκη και θα ηγηθεί της επόμενης ημέρες. Αυτή τη στιγμή, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις προπονητών.

Η μία είναι από το πάνω ράφι για το επίπεδο της δεύτερης εθνικής κατηγορίας και η δεύτερη αφορά έναν από τους πιο ανερχόμενους και εξελίξιμους προπονητές. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Μιχάλης Γρηγορίου και στην δεύτερη ο Γιάννης Τάτσης. Πλέον η κούρσα για τον πάγκο του ΠΑΣ είναι υπόθεση δύο και σύντομα η διοίκηση θα πάρει τις τελικές της αποφάσεις.

Όσον αφορά τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο ίδιος έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο των Ιωαννίνων και οι συστάσεις που έχει συγκεντρώσει είναι άκρως θετικές. Ο 46χρονος έχει παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Super League και στο παλμαρέ του έχει πετύχει ευρωπαϊκές προκρίσεις τόσο με τον Πανιώνιο όσο και με τον Ατρόμητο.  Η περίπτωση πρόσληψής του παρουσιάζει σαφώς πιο πολλές δυσκολίες, όμως στον ΠΑΣ είναι αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση και να έρθουν σε συμφωνία με τον έμπειρο κόουτς.

Εφόσον ο κύριος Γρηγορίου αρνηθεί την πρόταση του “Άγιαξ της Ηπείρου”, τότε ο σύλλογος θα κινηθεί για την πρόσληψη του Γιάννη Τάτση, ο οποίος είναι γνωστός στους φιλάθλους της ομάδας, καθώς ως ποδοσφαιριστής είχε φορέσει την φανέλα του ΠΑΣ. Ο ίδιος συγκαταλέγεται στους πλέον ανερχόμενους προπονητές και την σεζόν που διανύσαμε κάθισε στον πάγκο του Πλατανιά, με τον οποίον τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Football League.

Ο κύριος Τάτσης τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με την διοίκηση της κρητικής ομάδας προκειμένου να ξεκαθαριστεί το μέλλον της συνεργασίας τους. Στα χέρια του έχει πρόταση του ΠΑΣ, όμως φαίνεται πως προτεραιότητά του αποτελεί η παραμονή του στον Πλατανιά.

Βέβαια υπάρχει και το σενάριο πρόσληψης ξένου προπονητή, ο οποίος πάντως πρέπει να γνωρίζει την ελληνική αγορά ώστε να μην χρειαστεί χρόνο προσαρμογής προκειμένου η ομάδα να προσαρμοστεί καλύτερα ενόψει της νέας χρονιάς. Πάντως αυτό το σενάριο συγκεντρώσει ελάχιστες πιθανότητες.

Οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση προπονητή αναμένεται να υπάρξουν το τρέχον διάστημα καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα επιθυμεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ανακοινώσει τον νέο… στρατηγό.

Αφήστε μια απάντηση