Ματιές σε Αργύρη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα είχαν σαν πρωταρχικό στόχο την πρόσληψη προπονητή και στην συνέχεια την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αργύρη Γιαννίκη, κινείται πλέον για την απόκτηση παικτών και εξετάζει διάφορες περιπτώσεις.

Μία από τις θέσεις που ο ΠΑΣ χρειάζεται ενίσχυση είναι το κέντρο της άμυνάς του. Μετά την αποχώρηση του αρχηγού και σημαίας της ομάδας, Αλέξη Μιχαήλ, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την Λάρισα, και την λύση του δανεισμού του Στέφανου Ευαγγέλου, ο σύλλογος έχει μείνει μόνο με τους Κάργα και Σκόνδρα στην συγκεκριμένη θέση. Βέβαια το μέλλον των δύο παικτών μόνο σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται, καθώς για να παραμείνουν στην ομάδα πρέπει να δεχθούν τις μειώσεις στις απολαβές τους.

Έτσι η ομάδα των Ιωαννίνων θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση τουλάχιστον δύο στόπερ. Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι αυτό του Άγγελου Αργύρη. Η περίπτωσή του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα και το ερχόμενο διάστημα ο σύλλογος αναμένεται να του καταθέσει επίσημη πρόταση.

Όσον αφορά τον Άγγελο Αργύρη, πρόκειται για έναν 25χρονο στόπερ, με καταγωγή από τον Βόλο και ύψος 1,84. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Νίκη Βόλου, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2015. Μάλιστα το 2004 πήρε μέρος σε οκτώ αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Super League, ωστόσο επειδή ο σύλλογος αντιμετώπισε οικονομικά προβλήματα και δεν συνέχισε στο πρωτάθλημα, ο ίδιος αποχώρησε.

Έπειτα αποφάσισε να “μεταναστεύσει” και εντάχθηκε στην δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης. Εκεί έμεινε για έναν χρόνο και αγωνίστηκε σε 23 ματς χωρίς να καταφέρει να χριστεί σκόρερ.

Επόμενος σταθμός του ήταν η Φλένσμπουργκ, την φανέλα της οποίας φόρεσε μέχρι το 2017, πήρε μέρος σε 21 αγώνες και βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα καρέ.

Στην συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Κορόνα Κίελτσε, στην οποία όμως δεν κατάφερε να βρει τον ρόλο του στην ομάδα, με συνέπεια να μην καταγράψει κάποια συμμετοχή.

Την σεζόν που διανύσαμε βρέθηκε στην Όλντενμπουργκ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και ο ίδιος έμεινε ελεύθερος.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΣ έχει θετική άποψη για τις ικανότητές του και έχει εισηγηθεί στην διοίκηση την απόκτησή του. Ο Αργύρης από την πλευρά του δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στην χώρα μας και εφόσον δεχθεί επίσημη κρούση δείχνει διατεθειμένος να πει το “ναι”.

Από εκεί και πέρα, ο Άντι Λίλα με δηλώσεις του τόνισε πως δύσκολα θα μείνει την νέα σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Ο έμπειρος μέσος δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας χρονιάς και επιθυμεί να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει τον νέο σταθμό της καριέρας του.

Τέλος, στην ομάδα των Ιωαννίνων θα επιστρέψει ο Όρεστ Κούζικ, μιας και η Ντνίπρο, στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός, αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του.

Αφήστε μια απάντηση