Ακόμη ένας κύκλος έκλεισε στον ΠΑΣ Γιάννινα

Από την στιγμή που ο ΠΑΣ Γιάννινα υποβιβάστηκε από τα μεγάλα σαλόνια και την νέα χρονιά θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Football League, είναι λογικό να προβεί σε ριζικές αλλαγές και αρκετοί ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν, καθώς το μπάτζετ θα μειωθεί.

Αυτό έχει σαν συνέπεια, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” να έχει ήδη αποχαιρετήσει δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν σημαίες της ομάδας και τα ονόματά τους ήταν συνυφασμένα με την σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Ο λόγος για τον Αλέξη Μιχαήλ και τον Θεμιστοκλή Τζημόπουλο, οι οποίοι αποτελούν ήδη παρελθόν από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Πριν λίγες ημέρες, ο ΠΑΣ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι ακόμη ένας κύκλος έκλεισε, αφού ένας από τους μακροβιότερους παίκτες του αποτελεί και τυπικά παρελθόν. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Άντι Λίλα.

Ο 33χρονος μέσος τίμησε και με το παραπάνω την φανέλα με τον “Ταύρο” για 7,5 συναπτά χρόνια. Παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, η διοίκηση του πρότεινε αναπροσαρμογή, όμως ο ίδιος απέρριψε την πρόταση. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να βρούνε την χρυσή τομή και να δώσουν τα χέρια.

Έτσι η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο κεντρικό μέσο και παράλληλα τον ευχαρίστησε για τα όσα πρόσφερε στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης του ευχήθηκε ότι καλύτερο για την συνέχεια και να είναι πάντα υγιής, ευτυχισμένος και να έχει κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

Κατά την παρουσία του στην ομάδα των Ιωαννίνων, ο Άντι Λίλα πήρε μέρος συνολικά σε 167 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε οκτώ τέρματα και παράλληλα έγινε διεθνής με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Ο ίδιος το τελευταίο διάστημα απείχε από την αγωνιστική δράση, διότι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατό του. Ο έμπειρος χαφ αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου δύο μήνες.

Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Μία από αυτές είναι η Λαμία, το ενδιαφέρον της οποίας παραδέχθηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στα Μέσα της Αλβανίας.

Πάντως σύμφωνα με δημοσιεύματα, είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στην Αλβανία και να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην χώρα του. Το ερχόμενο διάστημα θα πάρει την τελική του απόφαση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ για την αποχώρηση του Λίλα

Αφήστε μια απάντηση