Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Παναιτωλικό σε φιλική αναμέτρηση. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και μετά την ήττα από την Λάρισα, στην οποία ήταν ανώτερος του αντιπάλου του καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, αυτή την φορά επικράτησε του Παναιτωλικού με σκορ 2-0 και στοίχημα πως απέδειξε ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Τα τέρματα για την ομάδα των Ιωαννίνων σημείωσαν οι Σάντι Κρίζμαν και Γιώργος Παμλίδης.

Μπορεί ο ΠΑΣ να έδωσε φιλικό απέναντι σε μία ομάδα υψηλότερης κατηγορίας και πιο έτοιμη, ωστόσο ο προπονητής του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να είναι ανώτεροι των αντιπάλων τους, να πιέζουν αρκετά ψηλά, να κλέβουν πολλές μπάλες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, να κερδίζουν τις περισσότερες προσωπικές τους μονομαχίες και να δημιουργούν ευκαιρίες ώστε να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Ο κύριος Γιαννίκης είδε τους παίκτες του να είναι σε καλό δρόμο και με τις μέχρι στιγμής αγωνιστικές τους επιδόσεις να δείχνουν εξαιρετικά δείγματα γραφής και να έχουν το μέλλον μπροστά τους.

Ο Έλληνας κόουτς ξεκίνησε τον αγώνα με τον Περιστερίδη κάτω από την εστία, τους Οικονομόπουλο, Ζιούλη, Πανουργιά και Μπουκουβάλα να αποτελούν την αμυντική του τετράδα. Στον χώρο του κέντρου βρέθηκαν οι Ράντοβατς και Σιόντης, ενώ ο Νάουμετς ήταν επιτελικός μέσος. Στα άκρα της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Νικολιάς και Ξύδας ενώ στην κορυφή αυτής ο Κρίζμαν.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 2ο λεπτό όταν το σουτ του Φυτόπουλου πέρασε δίπλα από την εστία του Περιστερίδη. Στην συνέχεια ο ΠΑΣ ισορρόπησε το ματς και δημιούργησε δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Νάουμετς και Σιόντη. Λίγο πριν οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, ο Νάουμετς με εξαιρετική πάσα έβγαλε τον Κρίζμαν σε θέση βολής και αυτός με σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 53ο λεπτό ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελευθεριάδης, όμως νικήθηκε από τον αντίπαλο κίπερ Γιαννακόπουλο, ο οποίος έπεσε σωστά και απομάκρυνε. Στο 81ο λεπτό ο Γιαννακόπουλος έδιωξε το σουτ του Ελευθεριάδη, όμως ο Παμλίδης πήρε το ριμπάουντ και από κοντινή απόσταση και σε σχεδόν κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Περιστερίδη (46΄ Γιαννίκογλου), Μπουκουβάλα (46΄ Πήλιο), Σιόντη (46΄ Λιάσο), Οικονομόπουλο (46΄ Αποστολόπουλο), Ράντοβατς (46΄ Καρτάλη),  Πανουργιά (46΄ Γώγο), Νικολιά (46΄ Ελευθεριάδη),  Ζιούλη (46΄ Ζιώγκο), Νάουμετς (46΄ Γροσδάνη (70΄ Πίτου Γκαρσία)), Ξύδα (46΄ Λώλη 76΄ Παπαδόπουλο)) και Κρίζμαν (46΄ Παμλίδη).

Αφήστε μια απάντηση