Επιστρέφει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Κάστρο

Σε μία εσωτερική μεταγραφή προχωράει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Φάμπρι Κάστρο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει κανονικά στην ομάδα και σύντομα θα ενσωματωθεί στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Φάμπρι Κάστρο δεν είχε δώσει το παρών στην πρώτη συνάντηση του ΠΑΣ ενόψει της νέας χρονιάς και μάλιστα είχε παρουσιάσει τάσεις φυγής. Ο κεντρικός μέσος είχε έρθει σε ανοιχτή ρήξη με την διοίκηση του συλλόγου και για τον λόγο αυτό παρέμεινε στην χώρα του και δεν πραγματοποίησε τα καθιερωμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δεν του εξόφλησε το συμβόλαιο της προηγούμενης σεζόν και του πρότεινε νέο συμβόλαιο με μειωμένες ετήσιες αποδοχές.

Ωστόσο όλο αυτό το διάστημα, η διοίκηση της ομάδας βρισκόταν σε συνεχόμενες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να γυρίσει στον ΠΑΣ. Έπειτα από μέρες διαπραγματεύσεων οι δύο πλευρές ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία και το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να δώσουν οριστικά τα χέρια.

Ο Κολομβιανός θα φτάσει στην χώρα μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και αφού πρώτα περάσει τις καθιερωμένες εξετάσεις στην συνέχεια θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Όπως όλα δείχνουν, ο ΠΑΣ θα διατηρήσει στο ρόστερ του έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία, ο οποίος στοιχηματίζουμε πως θα του δώσει υπερπολύτιμες λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής και θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Κάστρο της σεζόν που μας πέρασε πήρε μέρος σε 16 αναμετρήσεις, χρίστηκε μία φορά σκόρερ και αντίκρισε έξι φορές την κίτρινη κάρτα και μία την κόκκινη. Ο ίδιος εφόσον τελικά μείνει υπολογίζεται για βασικό στέλεχος της μεσαίας γραμμής.

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό το εκτός έδρας φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό δεν θα διεξαχθεί έπειτα από απόφαση της ομάδας του Αγρινίου. Η φιλική αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 18 Αυγούστου και ήταν μία άτυπη ρεβάνς των δύο συλλόγων, έπειτα από την εντός έδρας επικράτηση του “Άγιαξ της Ηπείρου” με σκορ 2-0.

Αφήστε μια απάντηση