Καθάρισε στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε στους “Ζωσιμάδες” τον Ολυμπιακό Βόλου σε φιλική αναμέτρηση. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, επικράτησε εύκολα του αντιπάλου του, τον οποίο και νίκησε με σκορ 3-0. Τα τέρματα του ΠΑΣ σημείωσαν οι Παμλίδης, Λέο και Πίτου Γκαρσία.

Ο τεχνικός του συλλόγου των Ιωαννίνων, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό, να δημιουργούν ευκαιρίες, να κλείνουν τον αντίπαλο στα καρέ του και από την άλλη να μην απειλείται η εστία του. Ωστόσο στο πρώτο μέρος οι παίκτες του έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Αποστολόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό αλλά με μία σημαντική διαφορά. Αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, σκόραραν τρεις φορές και μάλιστα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Το ντεμπούτο του με τους Γιαννιώτες πραγματοποίησε το τελευταία μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της επανάληψης.

Όσον αφορά την εξέλιξη της φιλικής συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε στο 16ο λεπτό όταν ο Νικολιάς τροφοδότησε τον Κρίζμαν, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 26ο λεπτό ο Νικολιάς με ανάποδο ψαλιδάκι προσπάθησε να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας αλλά αυτή πέρασε άουτ. Στο 30ο λεπτό έπειτα από προσπάθεια του Μπουκουβάλα, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γραικού και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αποστολόπουλος, όμως σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 67ο λεπτό ο Καρτάλης με εξαιρετική κάθετη μπαλιά βρήκε τον Παμλίδη και αυτός με άψογο τελείωμα σημείωσε το 1-0. Στο 70ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία, οι Σιόντης και Παμλίδης προσπάθησαν να μπουν στην πορεία της μπάλας δίχως όμως να τα καταφέρουν. Στο 74ο λεπτό έπειτα από γύρισμα του Μπουκουβάλα, ο Κρίζμαν έκανε το σουτ αλλά ο κίπερ του Βόλου, Γιδόπουλους, το μπλόκαρε. Στο 79ο λεπτό ο Νάουμετς μετά από ωραία προσωπική προσπάθεια βρήκε τον Ξύδα, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Λέο, ο οποίος από κοντινή απόσταση και χωρίς να δυσκολευτεί πέτυχε το 2-0. Στο 92ο λεπτό ο Πίτου Γκαρσία με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Γιαννίκογλου (46΄ Χουτεσιώτη), Αποστολόπουλο (75΄ Οικονομόπουλο), Κάστρο (75΄ Παντελάκη), Σκόνδρα (75΄ Γώγο), Καρτάλη (75΄ Ράντοβατς), Σιόντη (75΄ Ξύδα), Παμλίδη (75΄ Νάουμετς), Ζιούλη (62΄ Πίτου Γκαρσία), Νικολιά( 75΄ Γροσδάνη), Μπουκουβάλα (75΄ Λέο) και Κρίζμαν.

Αφήστε μια απάντηση