Περιμένει τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά ο ΠΑΣ Γιάννινα

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να λυθεί το αγκάθι της τηλεοπτικής στέγης που παραμένει μέχρι στιγμής ανοιχτό. Η απόφαση που πήραν οι ομάδες ήταν ομόφωνη, καθώς αποφάσισαν τη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας, ώστε να βρεθεί μία λύση.

Έτσι μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μείνει σε αγωνιστική απραξία μιας και η δεύτερη αγωνιστική αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Πλέον άπαντες περιμένουν την ΕΡΤ να καταθέσει αντιπρόταση, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα και για το λόγο αυτό η Super League 2 έχει ζητήσει να λάβει προσφορές και να διαπιστώσει το συνολικό κόστος. Από αυτή τη διαδικασία θα κριθεί η οριστική απάντηση προς το κρατικό κανάλι.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο σχεδιασμός και η προετοιμασία του ΠΑΣ έχει πάει στράφι και άπαντες αναμένουν την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους. Η ομάδα των Ιωαννίνων μπορεί να έδωσε δύο επίσημους αγώνες, έναν για το πρωτάθλημα και έναν για το Κύπελλο, όμως είναι υποχρεωμένη να περιμένει τις εξελίξεις.

Πάντως μέσα σε αυτό το σκηνικό, οι προπονήσεις στον “Άγιαξ της Ηπείρου” συνεχίζονται κανονικά, βέβαια σε πιο χαμηλούς ρυθμούς. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο τεχνικός του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης, δεν είχε στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Λάσα Σεργκελασβίλι και Χρήστο Ελευθεριάδη. Αμφότεροι παραμένουν νοκ άουτ, καθώς έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς. Η επιστροφή τους στη δράση θα αργήσει και τόσο ο Σεργκελασβίλι όσο και ο Ελευθεριάδης υπολογίζεται ότι θα ανεβάσουν στροφές από το νέο έτος. Οι δυο τους συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης που ακολουθούν.

Ακόμη σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε και ο Γιώργος Ξύδας. Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός ταλαιπωρείται από ελαφρύ διάστρεμμα και επειδή δεν ακολουθεί κάποια επίσημη αναμέτρηση, το ιατρικό επιτελείο αποφάσισε να του δώσει και άλλο χρόνο προκειμένου να το ξεπεράσει.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, μιας και κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Η προπόνηση αφορούσε κυρίως τη φυσική κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση