Γιορτές στην κορυφή για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Γιορτές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” στην τελευταία του αναμέτρηση για το 2019 επικράτησε εντός έδρας της ΑΕ Καραϊσκάκης με σκορ 2-0 και διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τον χωρίζει από το δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης. Τα γκολ για την ομάδα των Ιωαννίνων πέτυχαν οι Επαμεινώνδας Παντελάκης και Σάντι Κρίζμαν.

Οι Γιαννιώτες ξεμπέρδεψαν με την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, καθώς μέσα σε δύο λεπτά σημείωσαν δύο γκολ και ουσιαστικά σφράγισαν τους τρεις πόντους.

Ο ΠΑΣ παρά τις πολλές απουσίες όλοι θα στοιχημάτιζαν πως κέρδισε δίκαια και άνετα. Παράλληλα για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι η εστία του δεν παραβιάστηκε και πλέον ο σύλλογος διαθέτει τόσο την καλύτερη επίθεση όσο και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Σε έναν αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά, αφού η μπάλα κολλούσε στο λασπωμένο τερέν. Μετά από περίπου ένα τέταρτο το ματς ξεκίνησε εκ νέου και ο “Άγιαξ της Ηπείρου” έφτασε στη σπουδαία επικράτηση.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έγινε στο 3ο λεπτό όταν έπειτα από λάθος του Παντελάκη, ο Κούστα βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ αλλά ο Χουτεσιώτης το απομάκρυνε. Στο 6ο λεπτό ο Κρίζμαν δε βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε με συνέπεια αυτή να περάσει εκτός εστίας. Στο 18ο λεπτό ο Μέλκας απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε ο Λώλης έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 19ο λεπτό ο Κρίζμαν δοκίμασε το πόδι του αλλά ο Μέλκας έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 21ο λεπτό η κεφαλιά του Παμλίδη δε βρήκε στόχο. Στο 24ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολόπουλου, ο Παντελάκης νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Στο 26ο λεπτό μετά από συστημένη εκτέλεση φάουλ του Αποστολόπουλου, ο Κρίζμαν με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Στο 52ο λεπτό η κεφαλιά του Κάστρο πέρασε παράλληλα από την αντίπαλη εστία. Στο 55ο λεπτό ο Αλμπάνης τροφοδότησε τον Τσούτση, αυτός με τακουνάκι προσπάθησε να σκοράρει, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 70ο λεπτό το σουτ του Κρίζμαν από ευνοϊκή θέση πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 81ο λεπτό ο Μέλκας έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ζιούλη. Στο 87ο λεπτό ο Παμλίδης επιχείρησε το σουτ αλλά ο αντίπαλος κίπερ το απέκρουσε με τις γροθιές.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Αργύρης Γιαννίκης, παρέταξε την ομάδα του με τους Χουτεσιώτη, Μπουκουβάλα, Ξύδα (79΄ Λιάσο), Παντελάκη, Αποστολόπουλο, Λώλη (62΄ Λέο), Ζιούλη, Σιόντη, Παμλίδη (89΄ Πήλιο), Κάστρο και Κρίζμαν.

Αφήστε μια απάντηση