Γκέλα στα χασομέρια για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μία στιγμή ολιγωρίας πλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην εντός έδρας αναμέτρησή του με αντίπαλο τα Χανιά για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” παρά το γεγονός ότι κρατούσε τη νίκη στα χέρια του ένα λεπτό πριν τελειώσει το ματς, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης “γκέλαρε”, με συνέπεια να αναδειχθεί ισόπαλος με σκορ 1-1. Το τέρμα για την ομάδα των Ιωαννίνων σημείωσε ο Ζαν Μπαπτίστ Λέο.

Ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Αργύρης Γιαννίκης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να είναι ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, να έχουν την κατοχή της μπάλας και να μην απειλούνται ιδιαίτερα. Η ανωτερότητά τους καρποφόρησε χάρη στο γκολ του Λέο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση.

Στη συνέχεια οι παίκτες του είχαν τις ευκαιρίες τους ώστε να “καθαρίσουν” τη νίκη και να πάρουν τους τρεις βαθμούς, όμως πέταξαν στα σκουπίδια τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Έτσι στην εκπνοή του αγώνα στοίχημα πως μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Παρά το γεγονός ότι τα Χανιά δεν έδειχναν ικανά να ισοφαρίσουν, εκμεταλλεύτηκαν τη φάση διαρκείας στα τελευταία δευτερόλεπτα και έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας από τα Γιάννενα.

Αυτή ήταν η τρίτη φετινή απώλεια βαθμών για τον ΠΑΣ, ο οποίος όμως παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά την εικόνα της συνάντησης, στην πρώτη καλή στιγμή του ματς ο “Άγιαξ της Ηπείρου” άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 16ο λεπτό έπειτα από πείσμα του Κρίζμαν, η μπάλα έφτασε στον Λέο, ο οποίος με υπέροχο διαγώνιο σουτ από τα όρια της μικρής περιοχής σημείωσε το 1-0. Στο 28ο λεπτό ο Κουτζαβασίλης απομάκρυνε το σουτ του Κρίζμαν έξω από την περιοχή. Στο 32ο λεπτό ο Χουτεσιώτης χωρίς δυσκολία μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Γιάκου. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κρίζμαν έβγαλε τον Λέο σε θέση βολής όμως αυτός δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε με συνέπεια η μπάλα να περάσει άουτ. Στο 45ο λεπτό ο Κρίζμαν εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ όμως ο Κουτζαβασίλης το έδιωξε. Στο 57ο λεπτό ο Σιόντης δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή όμως ο κίπερ των Χανίων μπλόκαρε σταθερά. Στο 69ο λεπτό το σουτ του Παμλίδη στην κίνηση σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι, στη συνέχεια ο Λώλης πήρε το ριμπάουντ, έπιασε την κεφαλιά από ευνοϊκή θέση όμως δε σημάδεψε σωστά. Στο 85ο λεπτό ο Χουτεσιώτης απέκρουσε το σουτ του Βασιλείου μέσα από την περιοχή. Στο 94ο λεπτό ο Βρεττός αφού αρχικά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, στη συνέχεια με εξαιρετικό σουτ από δύσκολη θέση ισοφάρισε σε 1-1.

Ο κύριος Γιαννίκης χρησιμοποίησε τους Χουτεσιώτη, Μπουκουβάλα, Καρτάλη (59΄ Ξύδα), Παντελάκη, Αποστολόπουλο, Κρίζμαν (89΄ Λιάσο), Σκόνδρα, Λώλη, Σιόντη, Λέο (53΄ Κάστρο) και Παμλίδη.

Αφήστε μια απάντηση