Πάνοπλος στο ντέρμπι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ντέρμπι κορυφής ακολουθεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα “Άγιαξ της Ηπείρου” αντιμετωπίζει εντός έδρας το δεύτερο της βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο σύλλογος των Ιωαννίνων με νίκη του θα εκτοξεύσει τη διαφορά που τον χωρίζει από τον Απόλλωνα στους επτά βαθμούς και στοίχημα πως θα βρεθεί αγκαλιά με την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία. Σε αντίθετο αποτέλεσμα, οι Γιαννιώτες θα μπούνε σε περιπέτειες και η μάχη για την κορυφή θα κρατήσει μέχρι τέλους.

Ο ΠΑΣ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του για το παιχνίδι που ακολουθεί και οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Το ευχάριστο για τον προπονητή του συλλόγου, Αργύρη Γιαννίκη, αποτελεί το γεγονός ότι θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού μέχρι στιγμής κανείς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος, και έχει τη δυνατότητα να καταστρώσει τα πλάνα του όπως επιθυμεί.

Άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι και ο κύριος Γιαννίκης μετά από πολύ καιρό είδε το οπλοστάσιό του να είναι γεμάτο. Οι Αποστολόπουλος και Λιάσος εξέτισαν την τιμωρία τους, λόγω καρτών, στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, και υπολογίζονται κανονικά. Αμφότεροι όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν τόσο στην αποστολή όσο και στην αρχική ενδεκάδα.

Στην τελευταία προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ μετείχαν αρχικά σε ασκήσεις αντοχής και ενδυνάμωσης. Έπειτα ο κύριος προπονητής της ομάδας έριξε το βάρος στο τομέα της τακτικής μέσα από ασκήσεις που περιελάμβαναν την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων και το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό.

Ο στρατηγός του “Άγιαξ της Ηπείρου” φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό του σχήμα. Με όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση, φανέλα βασικού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρουν οι Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Λιάσος, Κάστρο, Καρτάλης, Λέο και Κρίζμαν.

Πάντως δεν αποκλείεται να βρεθεί στους έντεκα πρώτος ο Παμλίδης και να αντικαταστήσει έναν εκ των Καρτάλη ή Λέο. Ο κύριος Γιαννίκης ποντάρει πολλά πάνω στον επιθετικό του, καθώς είναι ιδιαίτερα ικανός με τη μπάλα στα πόδια και με τη ταχύτητά του μπορεί να δημιουργήσει αρκετά ρήγματα.

Η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Η ώρα του ντέρμπι άλλαξε, καθώς αρχικά είχε οριστεί για τις 14:45.

Αφήστε μια απάντηση