ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτίει ο Καρτάλης, απών ο Νάουμετς

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι ακολουθεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά την επικράτηση επί του Πλατανιά στα Χανιά, ο “Άγιαξ της Ηπείρου” αυτή τη φορά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η χαρά και οι πανηγυρισμοί των Γιαννιωτών έπειτα από τη νίκη επί του Πλατανιά την αγωνιστική που μας πέρασε, δεν κράτησαν πολύ και πλέον η ομάδα καλείται να στρέψει αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στη Δράμα.

Με στοίχημα τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία, ο ΠΑΣ συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία του και οι προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση. Ο τεχνικός του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης, καταστρώνει τα πλάνα του προκειμένου η ομάδα να φύγει με το διπλό από μία δύσκολη έδρα και να διατηρήσει τη διαφορά των επτά βαθμών που τη χωρίζουν από το δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα.

Για την αναμέτρηση που έπεται, ο κύριος Γιαννίκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλέξανδρου Καρτάλη, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βλάντισλαβ Νάουμετς.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο Καρτάλη, ο 25χρονος μέσος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αυτό συνεπάγεται ότι θα πρέπει να απουσιάσει από ένα ματς που ακολουθεί. Έπειτα από απόφαση του προπονητή του, ο νεαρός μέσος θα εκτίσει την ποινή του στη συνάντηση με τη Δόξα Δράμας, αφού θέλει να τον έχει διαθέσιμο για τη συνέχεια.

Από την άλλη, ο Βλάντισλαβ Νάουμετς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στο πόδι του. Ο Ουκρανός πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της τελευταίας προπόνησης, σε ποιο χαμηλή ένταση ωστόσο, με συνέπεια η συμμετοχή του να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο 20χρονος μέσος μόνο με θαύμα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και εφόσον βέβαια τελικά τα καταφέρει, ο κύριος δε φαίνεται διατεθειμένος να ρισκάρει με τη συμμετοχή του. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νεαρός θα μείνει εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Γιαννίκης είδε τον Φάμπρι Κάστρο να ανεβάζει κατακόρυφα στροφές και να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο Κολομβιανός χαφ τέθηκε αυτόματα στη διάθεσή του και αναμένεται να βρεθεί τόσο στην αποστολή όσο και στην αρχική ενδεκάδα.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Γιαννίκης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και θα αρχίσει στις 16:00 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση