ΠΑΣ Γιάννινα: Λουκέτο και στο ΠΕΑΚΙ

Ο κοροναϊός αλλά και τα όσο διαδραματίζονται στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα δεν άφησαν ανέγγιχτο ούτε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η εξάπλωση του ιού ανάγκασε τη διοίκηση του “Άγιαξ της Ηπείρου” να βάλει λουκέτο στο προπονητικό κέντρο και οι προπονήσεις να μη συνεχιστούν για το επόμενο διάστημα.

Η κίνηση της διοίκησης όπως ήταν λογικό βρήκε σύμφωνους τόσο τον προπονητή του συλλόγου, Αργύρη Γιαννίκη, όσο και τους ποδοσφαιριστές και άπαντες άδειασαν το ΠΕΑΚΙ και βρίσκονται σπίτια τους προκειμένου να συμβάλουν στη μη εξάπλωση της ασθένειας.

Μπορεί οι προπονήσεις να μη διεξάγονται το τελευταίο διάστημα και οι παίκτες να βρίσκονται σπίτια τους, ωστόσο το προπονητικό τιμ της ομάδας τους έδωσε ειδικό ασκησιολόγιο, το οποίο θα πραγματοποιείται με παρακολούθηση εξ αποστάσεων, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν το πρόγραμμα τους με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Παράλληλα δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες για τις μετακινήσεις τους αλλά και το καθημερινό τους πρόγραμμα, με σκοπό την προστασία τους και την πρόληψή τους από τον ιό.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέος προγραμματισμός και νέα ενημέρωση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως έπειτα από οριστική απόφαση της Κυβέρνησης όλες οι προπονήσεις των ομάδων σε κάθε άθλημα θα ανασταλούν μέχρι τις 27 Μαρτίου για την αποφυγή της εξάπλωσης του κοροναϊού στη χώρα μας. Σε αυτό το Νομοσχέδιο δεν συμπεριλαμβάνονται όσοι προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από εκεί και πέρα, ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας, με επιστολή του στον Υφυπουργό Αθλητισμού κατέθεσε προτάσεις για την αναδιάρθρωση της Super League. Σε αυτό στάθηκε αφορμή η διακοπή εξαιτίας της πανδημίας.

Σε αυτές τις προτάσεις, ο άλλοτε πρόεδρος του ΠΑΣ περιέλαβε την επιστροφή 16 ομάδων στη μεγάλη κατηγορία και την απευθείας άνοδο του “Άγιαξ της Ηπείρου” διότι έχει σαφές προβάδισμα για την επιστροφή του στα σαλόνια. Επίσης ζήτησε την άνοδο του Απόλλωνα Σμύρνης, την παραμονή του Πανιωνίου αλλά και του Παναιτωλικού και τέλος τη στέψη του Ολυμπιακού ως πρωταθλητή.

Αφήστε μια απάντηση