Την παραμονή του στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει ο Παντελάκης

Πριν λίγες ημέρες, ο Επαμεινώνδας Παντελάκης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα, για τους δικούς του στόχους αλλά και την καλοκαιρινή του περιπέτεια πριν καταλήξει στον “Άγιαξ της Ηπείρου”.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας των Ιωαννίνων και με τις φετινές του αγωνιστικές επιδόσεις έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ο Χανιώτης στόπερ σχολίασε πως το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερα στενάχωρο και περίπλοκο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου και μάλιστα είχε υπογράψει συμβόλαιο. Ωστόσο πριν μπει στο αεροπλάνο ενημερώθηκε ότι η μεταγραφή του χάλασε οριστικά, αφού ο σύλλογος αποφάσισε να κάνει περικοπές στα συμβόλαια.

Ο νεαρός ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, όμως όπως έδειξε η πορεία πλέον αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος που αποφάσισε τελικά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Γιαννιώτες.

Έπειτα αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του ΠΑΣ. Θεωρεί ότι επειδή ο σύλλογος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας τα πράγματα εξελίσσονται ιδανικά, όμως η έλευση του κοροναϊού μπορεί να επηρεάσει και να παρουσιαστεί διαφορετική η ομάδα όταν ξεκινήσουν εκ νέου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Πιστεύει πως εάν δεν είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο τους, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος διαθέτει το καλύτερο και πληρέστερο υλικό της κατηγορίας.

Ανέφερε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας και διαθέτει βαριά φανέλα. Μπορεί οι Γιαννιώτες να υποβιβάστηκαν την περασμένη σεζόν, όμως διατήρησαν πολλούς ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Τόνισε πως ο προπονητής, Αργύρης Γιαννίκης, ακολουθεί τόσο το δικό του πλάνο όσο και τη δική του φιλοσοφία και άπαντες έχουν εξοικειωθεί με τα πράγματα που ζητάει στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος υπογράμμισε πως ο στόχος του είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Επίσης ανέφερε ότι θέλει να παραμείνει κάτοικος Ιωαννίνων και να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με τον “Ταύρο” για αρκετά χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση