ΠΑΣ Γιάννινα: Παραμένουν στην Ελλάδα οι… ξένοι

Η έλευση του κοροναϊού έχει επηρεάσει τα πάντα στη χώρα μας. Παρά τις γιορτινές ημέρες, οι ξένοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχαν τη δυνατότητα να μεταβούν στις πατρίδες τους για να γιορτάσουν με την οικογένειά τους και τα οικεία τους πρόσωπα, αντίθετα παρέμειναν στα Γιάννενα.

Η εξάπλωση του κοροναϊού δεν επιτρέπει σε κανέναν τις μετακινήσεις και οι περισσότερες πτήσεις προς το εξωτερικό έχουν ακυρωθεί μέχρι αορίστων. Οι ξένοι παίκτες του “Άγιαξ της Ηπείρου” περιμένουν με τη σειρά τους τις εξελίξεις στο θέμα εξάπλωσης της θανατηφόρας ασθένειας στη χώρα μας και όπως είναι λογικό έχουν μείνει στα σπίτια τους στην πόλη των Ιωαννίνων.

Πάντως η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και κυρίως στην πόλη των Ιωαννίνων είναι ιδιαίτερα καλή και θετική και αυτό το γεγονός αποτέλεσε προτροπή στους ξένους της ομάδας να αναχωρήσουν για τις πατρίδες τους και να αποφύγουν τα ταξίδια.

Άλλωστε σε περίπτωση που μεταβούν στο εξωτερικό, όταν επιστρέψει κάποιος στη χώρα μας θα πρέπει υποχρεωτικά να μπει σε καραντίνα η οποία έχει διάρκεια δύο εβδομάδες, ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης.

Αυτό το γεγονός αποτελεί σίγουρα αποτρεπτικό παράγονται και οι ξένοι παίκτες έχουν συνηθίσει και μάθει να ζούνε με αυτή την κατάσταση.

Άπαντες στους Γιαννιώτες τηρούν κατά γράμμα τις οδηγίες της Κυβέρνησης και παραμένουν σπίτια τους και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις αλλά και τον συγχρωτισμό.

Ωστόσο ορισμένοι Έλληνες παίκτες έχουν μεταβεί και βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους όπου και πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα και περιμένουν πλέον να ανάψει το πράσινο φως για να επιστρέψουν στα Γιάννενα.

Πέραν των συγκεκριμένων παικτών και ο προπονητής του συλλόγου, Αργύρης Γιαννίκης, βρίσκεται στην πατρίδα του στο Νεοχώρι Τρικάλων. Ο κύριος Γιαννίκης είναι εκεί μαζί με τη σύζυγό του αλλά και τα δύο του παιδιά, οι οποίοι ήρθαν στη χώρα μας από τη Γερμανία, που διαμένουν μόνιμα, πριν την εξάπλωση της ίωσης.

Αφήστε μια απάντηση